Advertisement

GÜBRE FABRİKALARI

Gübre Fabrikaları, 2016 yılında 456 milyon TL konsolide net kar bekliyor. Şirket, 2016'da yatırımlarının da 98 milyon dolar olmasını öngörüyor. 

KOMBASSAN HOLDİNG

Kombassan Holding'in grup şirketi Komyapı, TOKİ İnşaat İhalesi aldı.

Kombassan Holding A.Ş'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklaması şöyle: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 28.03.2016 tarihinde ihaleye çıkarılan, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne ilişkin 405 Adet konutu içeren Toplu Konut Projesi, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 24 Derslik İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini, 74.944.000-TL ihale bedeli ile Grup şirketlerimizden Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.Tic.A.Ş. kazanmıştır.

ALADDİN MIDDLE EAST-SONAR PETROL ARAMA

Aladdin Middle East ve Sonar Petrol Arama, ortak bir arama ruhsatının süresinin petrol keşfine istinaden uzatılmasını istediler. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre; Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar Petrol Arama ve Üretim San. Tic. Ltd. Şti., Siirt ve Şırnak illeri sınırları içerisinde müştereken sahip oldukları AR/AME-SNR/5019 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresinin ruhsat sahasında yapılan petrol keşfine istinaden 28.03.2016 tarihinden itibaren 2 yıl süreyle uzatılması için müracaat ettiler.