Advertisement

AVEA

BTK, GSM hizmetlerinde hizmet kalitesi bildirimleri kapsamında Avea'yı uyardı.

AKSEL YATIRIM HOLDİNG 

Aksel Yatırım Holding, olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını bildiririz. 

ERDEMİR

Goldman Sachs Erdemir için tavsiyesini NÖTR'den AL'a yükseltti. Kurum fiyat hedefini ise 5,5 TL'ye çıkardı

FİNANSBANK

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu(BDDK) Finansbank'ın sermayesinde National Bank of Greece'e ait yüzde 82.23; NBGI Holdings'e ait yüzde 7.90; NBG Finance (Dollar) PLC'ye ait yüzde 9.68 payın Qatar National Bank S.A.Q.'ya devredilmesine izin verdi.

Konu ile ilgili açıklama dün akşam KAP'a yapıldı.

Katarlı QNB National Bank of Greece'in NBGr.AT Finansbank'taki FINBN.IS yüzde 99.81 payının tamamını 2015 sonunda yaklaşık 1 çarpanla 2.7 milyar euroya satın alarak uzun zamandır yer almak istediği Türkiye pazarına adım atmıştı.

GALATASARAY

Galatasaray'ın UEFA lisans kriterleri kapsamında 2015 yılı konsolide net zararı 49,17 milyon oldu. 2014 yılında 12 aylık zarar ise 106,92 milyon TL olmuştu.

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ

TMO Genel Müdürü Ayhan Karayama ofisin 5,5 milyon ton hububat aldığını ve üreticiye 4,2 milyar liralık ödeme yaptığını duyurdu.