Advertisement
HABERLER ABONE OL

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirmek için, İzmir Caddesi'ndeki bir mağazanın önüne gelen Gökçek ve beraberindekilere yumurtalı saldırı gerçekleştirildi.

Üniversite Kadın Kolektifi üyesi olduğu öğrenilen yaklaşık 20 kadının yumurtalı saldırıda bulunmaları üzerine Gökçek, yakındaki bir mağazanın odasına alındı. Göstericilerle Gökçek'in korumaları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Bu sırada CHP Çankaya İlçe merkezinden bir grup kadının, protestocu gruba destek verdiği görüldü. Olay yerine gelen CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, korumaların vatandaşların özgürlük hakkını gasp ettiğini iddia ederek, korumalar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da söyledi.

Gökçek, kendisine yönelik yapılan yumurtalı saldırıyla ilgili olarak, olayın kürtaj meselesiyle ilgili olmadığını belirterek, ''Çünkü bana orada onun için değil Dikmen Vadisi ile ilgili slogan atarak üzerime geldiler, yürüdüler. Daha sonra haksız duruma düşmemek için olayı başka tarafa çevirmeye çalıştılar'' dedi.