Advertisement
HABERLER ABONE OL

Madonna, Live Nation Global Touring prodüksiyonu ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)-GNL organizasyonu ile Türk Telekom Arena'da gerçekleştireceği konserden bir gün önce, sevgilisi ve dansçısı Brahim Zaibat ile birlikte korumaları eşliğinde siyah bir minibüsle Ayasofya Müzesi'ne geldi.

Burada yaklaşık bir saat kalan Madonna ve erkek arkadaşı, özel rehber eşliğinde müzeyi gezerek bilgi aldı. Ayasofya Müzesi'nin dışında kendisini bekleyen hayranları, Madonna'yı görebilmek ve fotoğraflayabilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Korumalarının, görünmemesi için şemsiyeyle yüzünü kapattığı Madonna, Ayasofya Müzesi'nin dış kapısına yanaştırılan minibüse binerek Sultanahmet Camisi'ne geçti.

Madonna, Sultanahmet Camisi'ni, başını siyah bir eşarpla kapatarak gezdi. Yine özel rehberi eşliğinde caminin tarihi ve özellikleriyle ilgili bilgi alan Madonna'nın beraberindekilerle birlikte caminin namaz kılınan bölümüne geçmesi üzerine bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Madonna, yaklaşık yarım saat kaldığı Sultanahmet Camisi'nden ayrılırken bu kez de erkek arkadaşı şemsiyeyle sanatçının yüzünü kapatarak, resminin çekilmesini engellemeye çalıştı.