Advertisement

Galatasaray'ın İtalya'nın Juventus Kulübü'nden kiralık olarak renklerine kattığı Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, ''Tek hedefim Galatasaray formasını tekrar giyebilmekti. Rüyalarım gerçek oldu'' dedi.

Geçen sezon da sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Melo, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

''Benim tek hedefim Galatasaray formasını tekrar giyebilmekti. O yüzden rüyalarım gerçek oldu ve Galatasaray formasını tekrar giyme şansı buldum. Tabii ki süre biraz uzadı, o yüzden bugün antrenmanlara katılabildim. Fizik olarak mutlaka ilerleyen günlerde daha iyiye olacağımı düşünüyorum. Bir an önce Galatasaray forması ile maçlara çıkmak istiyorum. Geçen sene şampiyon olmuş, çok büyük başarılara imza atmış bir takım var bu sene de mutlaka onların daha iyileri gerçekleşecektir.''

Felipe Melo, sarı-kırmızılı taraftarların ilgi ve sevgisinin kendisini çok mutlu ettiğini anlatarak, ''Buraya gelmek için gerçekten can atıyordum. Dün yapılan karşılama beni çok duygulandırdı. Beni ne kadar sevdiklerini biliyordum, ama dün bir kere daha bunu görme fırsatını buldum. O yüzden bütün Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum, ben de tabiri caizse onlara aşığım, onları çok seviyorum. Hem taraftarları, hem kulübümü, hem formamı çok seviyorum o yüzden buraya döndüğüm için bir kez daha çok mutlu olduğumu belirtmek isterim'' diye konuştu.



-''Daha kaliteli bir kadromuz var''

Felipe Melo, Galatasaray'ın yaptığı transferlerle daha da güçlendiğini vurgulayarak, ''Çok kaliteli futbolcuları transfer etmişiz. Gerçekten çok yüksek seviyelerde, çok iyi kulüplerde oynamış futbolcular katıldı aramıza. O yüzden geçen seneye bakıldığında bu sene daha kaliteli bir kadromuz var'' dedi.

Takımdaki arkadaşlık ve aile ortamının başarıyı getirdiğini ifade eden Melo, sözlerini şöyle tamamladı:

''Benim bu konu ile ilgili en ufak bir şüphem yok. Çünkü biz geçen yıl bu ortamı sağlamıştık. Bu yıl da aynı şekilde, herkes eşit olduğunu biliyor, kimse kimseden fazla değil. Herkes birbirine yardım ediyor, yerlisi, yabancısı herkes birbiriyle arkadaş. Bir takım ortamı, bir aile ortamı var ve bu ortam bize bu sene mutlaka önemli başarılar getirecektir. Burada tanrıya teşekkür etmek istiyorum çünkü geçen sene çok şükrettim böyle bir takıma beni kazandırdığı için. Bu sene de gerçekten takımdan ayrı kaldığım süre boyunca hep dua ettim ve tek amacım Galatasaray'a kavuşmaktı. O yüzden bir kere daha şükrediyorum burada olduğum için.''