Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

AllWorld Network, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ortaklığında, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek için Türkiye 100 projesini başlattı.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bütün girişimcileri bu projeye katılmaya çağırarak, en hızlı büyüyen 100 firmanın yeni müşteri, yatırım ve yetenek bulma fırsatına kavuşacağını, dünya çapında hızla büyüyen lider şirketlerle network ve iş ilişkilerini geliştirme imkanı yakalayacağını belirtti.

Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti:

''Proje, halka açık olmayan ve hızla büyüyen dinamik şirketler için müthiş fırsatlar sunuyor. Kazanan şirketler 2010 ve 2012 yılları arasında satış gelirlerindeki büyüme performansına göre sıralanacak. Tek değerlendirme kriteri satış gelirlerinin ilgili dönemdeki büyüme ortalaması olacak. Böylece satışlarını en fazla arttıran 100 şirket belirlenecek.'' 

En hızlı büyüyen 100 firma, Harvard Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek AllWorld Liderlik Zirvesi'ne katılacak ve en yeni fikirlerden haberdar olacak. Firmalar ayrıca dünyaca ünlü akademisyen, yatırımcı ve girişimcilerle ortak bir iletişim ağının parçası olacak.

AllWorld Network, TOBB öncülüğünde ve TEPAV ortaklığındaki proje için başvurular "www.turkiye100.org" web sitesi üzerinden 30 Nisan 2013 tarihine kadar ücretsiz yapılabilecek.