Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3-2'lik Real Madrid galibiyetiyle çeyrek finalde veda eden Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'e dönüşü sıkıntılı oldu.

İlk maçta deplasmanda 3-0 yenildiği İspanyol takımı karşısında 3-2 galip gelmesine rağmen gol averajıyla bu sezonki Avrupa defterini kapatan sarı-kırmızılı takımda 4 futbolcunun sakatlandığı bildirildi. Real Madrid maçında sakatlanan Drogba, Eboue, Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop'un tedavilerine başlandığı, bu oyuncuların Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev alıp alamayacaklarının ilerleyen günlerde netleşeceği açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, sol ayak tarak kemiğinde darbeye bağlı ciddi miktarda ödem tespit edilen Didier Drogba, sol arka adalesinde gerilmenin yanı sıra arka adalesinde darbeye bağlı ezilme bulunan Sabri Sarıoğlu, sağ alt arka adalede direkt darbeye bağlı ödem ve kemikte ezilme olan Hamit Altıntop ve sol bacak üst adalesinde direkt darbeye bağlı ödem ve kanama tespit edilen Emmanuel Eboue'nin tedavilerine başlandığı duyuruldu.

-Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları başladı

Lider Galatasaray, Süper Lig'de 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı 29. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü karşılaşmada forma giyen oyuncuların yenileme çalışmaları yaptığı, diğer oyuncuların ise ana bölümde dar alanda çift kale maç oynadığı bildirildi.

Bu arada, sakatlığı süren Çağlar Birinci'nin, tedavisinin ardından çalışmalarına salon ve sahada devam ettiği kaydedildi.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.