Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

140 yıllık sermaye piyasası geleneğine sahip olan Türkiye'de, 28 yıllık İMKB deneyiminin ardından faaliyete başlayan Borsa İstanbul A.Ş., Manifesto’yu iletişim danışmanı olarak seçti.

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde hizmet veren Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.’nin iletişim danışmanı oldu.

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda İstanbul'un dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri olması yolunda en önemli kurumlardan biri olacak Borsa İstanbul A.Ş.’nin iletişim danışmanlığı hizmetleri için bir konkur düzenlendi. Konkur sürecininin ardından Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin iletişim danışmanı olmaya hak kazandı.   

BIST Güçlü Bir Yapıyı Temsil Ediyor

Dünyanın en hızlı yükselen ekonomilerinden Türkiye’de sermaye piyasası kuruluşlarının tek bir çatı altında toplandığı Borsa İstanbul A.Ş., etkin, etkili ve likiditenin yüksek olduğu, büyüyen, güçlü bir yapıyı temsil ediyor.

Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin hem yurtiçi hem de yurtdışında halkla ilişkiler ve organizasyon danışmanlığını yapacak, global bir borsa olma yolundaki çalışmalarına katkı sağlayacak.

“Borsa İstanbul’a Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz”

Manifesto CEO’su Selin Bozkurt titizlikle yürütülen konkur sürecini başarıyla tamamlayarak Borsa İstanbul’un iletişim danışmanı olduklarını belirterek “Türkiye’nin 2023 hedefi olan 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşmasında çok önemli, kritik bir rol üstlenecek, İstanbul’un global bir finans merkezi olmasına büyük katkı sağlayacak Borsa İstanbul’a hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.