Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Tromsö ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında memnun edici bir performans ortaya koyamadıklarını söyledi.

Bilic, 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, Tromsö'yü galibiyeti nedeniyle tebrik ederek, "Rakibimiz ikinci yarıda gösterdiği gayretle maçı kazanmayı hak etti. İlk yarıyı önde kapadık. Devre arasında yaptığımız konuşmalarda, 'maçı önde götürüyoruz ama tempoyu yükseltmeliyiz, agresif olmalıyız' dedim. Ancak bunları gerçekleştiremedik" ifadesini kullandı.

İki talihsiz gol yediklerini belirten Bilic, "Goller tamamen bizim hatalarımızdan kaynaklandı. İstanbul'da bizi büyük bir görev bekliyor, bu turu mutlaka atlamamız gerekiyor. Turu geçmek için büyük bir şansımız var. İstanbul'da daha iyi oynayarak tur atlayan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Hırvat teknik adam, sahanın zeminin sentetik olmasının oyunlarını etkileyip, etkilemediği sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Bu akşam en kolayı sahadan bahsedip bahane üretmek olur. Bunu yapmamalıyız. Rakibimiz bu sahaya alışık, bizi etkilemiş olabilir. Bu da yüzde 5 veya 10'dur. Zeminden dolayı kaybettik demek doğru olmaz. Yeteri kadar iyi oynamadık, rakibin gösterdiği şevki gösteremedik."