Advertisement

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic 4-2 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Deplasmanda geriye düşüp kazanmak takdire değer bir performans" dedi.

Bilic, maçın ardından yaptığı açıklamada ligde üst üste ikinci galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çok zor geçen bir karşılaşmayı sakin kalarak kazanmayı bildiklerini vurgulayan Bilic, şöyle devam etti:

"İzlenilmesi harika bir oyun çıktı. 6 gol vardı. Oynanan futbolun düzeyi yüksekti. İki takımı da kutluyorum. Takımım zor koşullarda iki defa geriden gelerek önemli bir oyun karakteri gösterdi. İlk yarıda çok kötü goller yedik ve geriye düştük. Devre arasında oyuncularla yaptığım konuşmada ikinci yarıda sakin kalırsak karakterimizi gösterirsek maçı çevirebileceğimiz söyledim. İkinci yarıda öyle bir durum çıktı ortaya. İkinci yarı mükemmele yakın bir oyun oynadık. Taraftarlarımız büyük destek verdi. Agresif ve sakin oyunumuz sonucu getirdi. Deplasmanda geriye düşüp kazanmak takdire değer bir performans. Fazlasıyla memnuniyet verici."

Futbolcu Tomas Sivok ise zor bir deplasmandan puan çıkarmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Maça iyi başlayamadık ama sonra oyunda dengeyi kurduk. İkinci yarıda iyi bir Beşiktaş vardı. Bu galibiyet Avrupa Ligi maçı öncesi büyük moral oldu" diye konuştu.

Genç oyuncu Oğuzhan Özyakup da galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini ifade etti.

AA