Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Son dakikada attığımız gol bizi oldukça sevindirdi" dedi.

Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un çok zorlu bir rakip olduğunu dile getiren Yanal, "İlginç bir maç oldu. Çok erken bulduğumuz bir golle takımımızın oyunun başından sonuna kadar götürdüğü üstünlüğü çok rahat sonuçlandıracağımızı düşünürken rakibimizin ceza sahasına bile girmeden attığı gol oyunumuzda değişiklik yapmadı ama üretkenliğimizde sıkıntılar oluşturdu. Rakibimiz dersine çok iyi çalışmış. Kapatmak için her şeyi yaptılar" diye konuştu.

İyi bir mücadele sonucunda galip geldiklerini vurgulayan Yanal, şöyle devam etti:

"İkinci yarıda baskıyı iyice artırdık. İstediğimiz mücüdeleyi son dakikaya kadar oyuncularımın göstermesi beni oldukça sevindirdi. Her türlü organizasyonu denedik ve sonucu aldık. Tabii ki çok seviniyoruz. Her takım her takıma karşı ciddi direnç gösterebiliyor. Gol yollarında üretken olamadık. Seyirciye de güzel ve keyifli bir maç izlettirdik. Bugün futbol bizi biraz ısıttı. Son dakikada attığımız gol bizi oldukça sevindirdi. Taraftarlarımızın beklediği Fenerbahçe için biraz daha zaman var."

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü atan Emenike ise "İyi top oynayan bir rakibe karşı mücadele ettik. Güçlü kalmayı başardık ve galibiyeti aldık. Çok çok mutlu oldum ilk golümü attığım için. Bana destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Oyuna Caner Erkin'in yerine giren Kadlec de çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Son dakikada atılan golle unutulmayacak bir gece oldu. Benim açından da son derece önemliydi, çünkü ligdeki ilk maçımdı. Kazandığımız için mutluyum. Emenike de ilk golünü attı. İyi bir takım olduğumuz gösterdik, takım ruhunu ortaya koyduk ve maçı kazandık" ifadelerini kullandı.