Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 4-2 kaybettikleri Galatasaray maçına ilişkin, "Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz" dedi.

Prosinecki, maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Takımın mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Prosinecki, şöyle devam etti:

"Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Hiç böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk. Oyuncularımı istekli görmek önemli. Aldığımız mağlubiyetle ligin sonucu sırasına yerleştik. Taraftarlarımıza bunu yaşatmak üzücü. 2-0'dan sonra Galatasaray gibi kaliteli bir takım karşısında 2-2'yi bulmak önemliydi. Galatasaray iyi bir takım. Nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyor. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olmaktan da gururluyum. Sakat futbolcuların dönmesiyle birlikte ilerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız."

Futbolcu Alper Uludağ ise iyi mücadele ettikleri bir maçtan puan alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, "İlk devre çok erken golleri kalemizde gördük. Sonra iki gol atarak beraberliği yakaladık. İkinci yarıda ise istediğimiz elde edemedik" diye konuştu.

Defans oyuncusu Cüneyt Köz de "İyi mücadele ettik. Gollü bir maç oldu. Galip olan taraf biz olmak isterdik ama olmadı. Üzgünüz önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.