Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Araç takip sistemleri alanında faaliyet gösteren Arvento Mobile Systems, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda arka arkaya 4’üncü kez yer aldı.

Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü Teknoloji Fast50 Programı'nda yer alan şirketler, 2008-2012 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre değerlendiriliyorlar. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2013 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2008 yılında en az 50.000 Euro, 2012 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gerekiyor.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast50 programlarında sıralamaya giren firmalar, EMEA’nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyorlar.

Türkiye'de geliştirip ürettiği teknoloji ile Arvento, Türkiye, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetler başta olmak üzere 22 ülkede faaliyet gösteriyor.