Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

BloombergHT'nin medya sponsoru olduğu Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın (World Corporate Golf Challenge) Türkiye ayağı, 19-20 Nisan tarihlerinde Gloria Golf Kulübü’nde düzenlendi.  Şirketleri temsilen iki kişiden oluşan 34 takımın katıldığı turnuvanın galibi Pekin-Bayar Danışmanlık takımı oldu. Serap Sokullu ve Özdemir Allahverdi’den oluşan takım toplamda 145 puanla ilk sırayı alarak İspanya’daki dünya finaline katılma hakkı elde etti.

Turnuvayı 145 puanla ilk sırada tamamlayan Pekin Bayar Danışmanlık, 1-6 Temmuz tarihlerinde İspanya’nın Sotogrande kentinde düzenlenecek Dünya Finali’nde ülkemizi temsil edecek.

Cahit Şahin- Durmuş Keçeli’den oluşan Maxx Royal takımı 138 puanla ikinci sırayı alırken, Selim Ergüder ve Üstün Özbey’in temsil ettiği Setur-3, üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Organizasyonda erkeklerde en uzun vuruş ödülü Serkan Akarsu’ya giderken, kadınlarda Jane Smith bu ödülü almayı başardı. Bayrağa en yakın atışı yapan Recep Turan da ‘Nearest The Pin Kupası’nı kazandı.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Carya Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, eski bakanlardan Fikret Ünlü ve Matrix Travel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Üngör tarafından verildi.

-Ünlü isimler sahada

Gloria Golf Kulübü’ndeki turnuvada golf camiasının ünlü isimleri de sahaya çıktı. Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu- Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu (Atlantik Deniz), Koç Holding Yönetim Kurulu - İstanbul Golf Kulübü Başkanı Mustafa Koç -Selahattin Özdoğan (Setur-1), Carya Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk-Sabri Yiğit (OPET-1) ve Fikret Ünlü-Cavit Özyardımcı (OPET-2) gibi isimler organizasyona katıldı.

-20 ülkede düzenleniyor

Türkiye hakları Matrix Travel’da bulunan Dünya Kurumsal Golf Turnuvası, yirmiden fazla ülkede düzenleniyor. Yıllar önce İngiltere’de The Times Gazetesi’nin desteği ile başlayan organizasyona, 1993 yılından bu yana bir milyonu aşkın oyuncu katıldı. Time ve Fortune dergilerinin de medya sponsorları arasında bulunduğu turnuva, eğlenerek iş ilişkilerini geliştirme fırsatı sunuyor.