Advertisement
KÜRESEL PİYASALAR ABONE OL

ABD endeks vadelileri, 2 günlük yükselişin ardından yatırımcının faiz görünümü için takip edeceği ABD Merkez Bankası'nın bugün yayımlayacağı tutanakların beklenmesi ile, yatay seyrediyor.

Hertz Global Holdings Inc. hisseleri, New York'ta açılış öncesi işlemlerde yıllık kar rakamlarının tahminlerin düşük tarafının da altında kalacağını açıklamaları ile, yüzde 14 değer kaybetti. Lowe's Cos. yıllık tahminini düşürmesinin ardından yüzde 3 geriledi. Tyson Foods ve Hillshire Brands Co., Tyson'ın Hillshire hisselerinin hepsini almak için yaptığı teklifi uzatmasının ardından hareketlenebilirler.

Standard&Poor's'da Eylül'de sona erecek endeks vadelileri, yüzde 0.1'den az gerileyerek New York saati ile 07:29'da 1,977 oldu. Dow Jones Industrial Average vadeli kontratları ise bugün yatay bir seyirle 16,881 seviyesindeydi.

Bankhaus Lampe KG hisse analisti Ralf Zimmermann " Fed'den oldukça güvercin açıklamalar bekleniyor. Bu beklentinin tutanaklarla karşılanıp karşılanmayacağını göreceğiz. Belki aşağı yönlü risk daha fazla" diye konuştu.

Fed 29-30 Temmuz tarihli toplantısının tutanaklarını bu akşam yayımlayacak.