Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca (KOSGEB), merkez ve taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere 59 KOBİ uzman yardımcısı alınacak.

Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, KOSGEB merkez ve taşra teşkilatına 59 KOBİ uzman yardımcısı alacak. Başvurular 15 - 26 Haziran 2015 tarihlerinde http://www.kosgeb.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda yapılabilecek. Adayların doğrulattıkları elektronik posta adreslerine başvuru yaptıklarına dair bir bilgilendirme postası atılacak.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav öncesi http://www.kosgeb.gov.tr internet adresinden temin edecekleri KOBİ Uzman Yardımcılığı Bilgi ve Başvuru Formu'nu el yazısı ile okunaklı şekilde doldurup yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Sözlü sınavda adaylar, alan bilgisi, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirileceği pozisyona yatkınlığı, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı kriterleri de göz önüne alınarak değerlendirilecek.

AA