Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği tarafından düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede yılın ekonomi kanalı ödülünü Bloomberg Ht aldı...

TÜYİD tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015" kapsamında yatırımcı ilişkileri uzmanlarınca hazırlanan skor kartlar ile KPMG tarafından yapılan objektif değerlendirmeyle en iyi uygulamalar ödüllendirildi.

Yılın Finansal Sonuç Açıklaması kategorisinde birincilik ödülünü Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ ve Türk Telekomünikasyon AŞ alırken, ikinciliği TAV Havalimanları Holding AŞ, üçüncülüğü de Türk Havayolları elde etti.

Yılın Faaliyet Raporu kategorisinde birincilik ödülü TAV Havalimanları Holding AŞ'nin, ikincilik ödülü Anadolu Efes Biracılık ve Malt. San. AŞ'nin, üçüncülük ödülü Türk Telekomünikasyon AŞ'nin oldu.

Yılın İnternet Sitesi kategorisinde birinciliği Türk Telekomünikasyon AŞ, ikinciliği TAV Havalimanları Holding AŞ, üçüncülüğü de Koç Holding kazandı.

TÜYİD tarafından yatırımcı ilişkileri uzmanları arasında yapılan anket sonucuna göre ise Yılın Günlük Bülteni İş Yatırım Menkul Değerler AŞ, Yılın Ekonomi Köşe Yazarı Mahfi Eğilmez, Yılın Eğitim Kuruluşu İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma Ve Uygulama Merkezi, Yılın Takip Edilen İnternet Sitesi Bloomberg.com, Yılın Ekonomi Kanalı Bloomberg HT, Yılın Günlük Gazete Ekonomi Sayfası ödülleri Hürriyet ve Dünya Gazeteleri'nin oldu.