Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcusu Jose Sosa'yı kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır. İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ın sezon başı hazırlıklarına 6 gün katılmayıp daha sonra antrenmanlara çıkmaya başlayan Sosa, Avusturya kampında önce rahatsızlığını, ardından sakatlığını gerekçe göstererek idmanlara çıkmamıştı.

Albayrak: "Sosa cezasını çekecek"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediğini açıklayan ve İtalya'nın Milan Kulübünün transfer gündeminde olan Sosa ile ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.

Albayrak, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcuya, sözleşmesine göre para cezası verileceğini belirterek, "Sözleşmede her futbolcunun para ve yaptırımları yazar. Sosa da ona göre cezasına razı gelecek. Burası Beşiktaş." şeklinde konuştu.

Sosa İstanbul'a döndü

Kadro dışı bırakılmasının ardından kamptan ayrılarak Avusturya'nın Salzburg kentinden tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sosa, pasaport işlemlerinin ardından bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Arjantinli futbolcu, daha sonra özel araçla havalimanından ayrıldı.

Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecek.

AA