Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret AŞ, Oylum Sınai Yatırımlar AŞ, Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi Ticaret AŞ, Pergamon Status Dış Ticaret AŞ hisse geri alımına ilişkin özel durum açıklamalarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret AŞ ile Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ de yine KAP'ta, hisse geri alımı yapmayı değerlendirdiklerini açıkladı.

- SPK'dan şirketlere limitsiz hisse geri alım imkanı

SPK'dan geçen hafta yapılan duyuruda, "Genel kurullarınca alınmış bir karara bağlı olarak yürürlükte bir geri alım programı olmayan halka açık şirketlerimiz, özel durum açıklaması yapmak kaydıyla herhangi bir limit söz konusu olmaksızın Borsada kendi paylarının geri alımını gerçekleştirebilecektir. Genel kurullarınca alınmış bir karara bağlı olarak geri alım programı yürüten halka açık şirketlerimiz, özel durum açıklaması yapmak ve yetkili organlarını bilgilendirmek suretiyle herhangi bir limit söz konusu olmaksızın borsada kendi paylarının geri alımını gerçekleştirebilecektir." ifadelerine yer verilmişti.

AA