Advertisement
HABERLER ABONE OL

ABD hisse senetleri ikinci gününde hafif değişirken, yatırımcılar S&P 500 Endeksi'nin rekor seviyenin yakınlarında seyretmesiyle birlikte son kazançları değerlendirdi.

S&P 500, dün dört günde ilk defa düştükten sonra, New York'ta saat 09:32 itibariyle yüzde 0.1 yükselerek 2,182.51 puana geldi.

Vaduz LLB Asset Management hisse senetleri ve sabit getirili ürünler birimi başkanı Christian Zogg, "Piyasa kar sezonunda iyi bir çıkış yakaladı, böylece biraz duraklama büyük olasılıkla doğru olan şey." dedi ve "ABD piyasası pek ucuz sayılmaz ve istiham verisinin faiz oranlarınn yıl içidne artabileceği tartışmalarını canlandırmasıyla, piyasa biraz daha düşebilir." diye görüş bildirdi.

Bugünkü bir veri, ABD'li işçilerin verimliliğinin beklenmedik bir şekilde arka arkaya üçüncü çeyrekte de düştüğünü gösterdi. Yatırımcılar bugün ayrıca dünyanın en büyük ekonomisinin gücüne dair Haziran ayı toptan eşya stokları verisine bakacak. Walt Disney Co. ve SolarCity Corp.'un da aralarında bulunduğu şirketlerin kar açıklayacak olmasıyla kar raporları da odak noktalarından biri olacak.