Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), yarın İstanbul’da başlayacak.

Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere, küresel anlamda önde gelen pek çok kurum ve kuruluş temsilcisine önemli iş birliği fırsatları sunan ve iki gün sürecek İstanbul Finans Zirvesi, yarın Conrad İstanbul Bosphorus’da düzenlenecek.

IFS'den yapılan açıklamaya göre, Başbakanlık himayelerinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek zirve, dünya ekonomisine yön veren pek çok karar alıcı, özel sektör temsilcisi ve akademisyenlere ev sahipliği yapacak.


Ana sponsorluğunu Vakıfbank'ın yaptığı ve Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu zirvenin ana teması "Jeopolitik Riskler ve Finans" olarak belirlendi.


Zirvenin birinci günü sabah programında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in ve öğleden sonraki açılışında ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin konuşma yapması bekleniyor.

IFS'nin son gününde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın konuşmacı olarak katılımı beklenirken, Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ryszard Czarnecki başta olmak üzere birçok bankanın ve şirketin genel müdürleri ile yönetim kurulu başkanları da konuşmacılar arasında yerini alacak.