Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Başbakan'ın açıklaması şöyle; Bayramlar dostlukların zirveye çıktığı, müstesna günlerdir. Bu bayram inşallah ülkemizin ve milletimizin kardeşliğine vesile olur.  Bu vesile ile sınır boylarında milletimizin rahat bir bayram geçirmesi için çalışan bütün güvenlik güçlerimize Allah kolaylık versin, güçlerini kuvvetlerini arttırsın.

Bu bayram biraz buruğuz. Gerek FETÖ gerek bölücü terör örgütü yüzünden hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize şifa diliyorum. Bu aziz milleti birbirinden ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bayram yolunda vatandaşlarımızdan önemli bir istirhamım var. Kaymak gibi yollar yaptık. Siz siz olun kurallara uyun, sevdiklerinizi üzmeyin.

28 BELEDİYEY KAYYUM

28 belediyenin dışında yeni görevlendirmeler olabilir. Görevden alınan belediyelerin tamamında devletin imkanlarını teröre kullanmıştır. Yapılan hukuki süreç sonunda ortaya çıkmıştır. Birilerinin Türkiye'ye demokrasi dersi vermesi kabul edilir bir şey değildir. İşlerin nasıl yapılacağı Anayasa'da açık şekilde yer almaktadır. Ülkemizdeki kanunların nasıl işleyeceğini başkalarından öğrenecek değiliz. 

SURİYE KONUSUNDA

Ümit ederiz ki, varılan bu ateşkes kalıcı olur.  Bu anlamsız savaştan kimse kazanmamıştır. 600 bin insan hayatını kaybetmiş milyonlarcası yerini yurdunu terk etmiştir. Türkiye bu insanlara kapısını açmış, bağrına basmış,kardeş bellemiştir.  Barış bir keyfiyet değil, mecburiyet haline gelmiştir. Artık yeter. 6 yıl oldu, daha ne kadar insan ölecek, gelin bu ateşkesi kalıcı hale getirelim.

Habertürk