Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

 

Ekonomi ve Siyaset Gündemi - 8 Ekim Cumartesi

1- Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla Tersanesi'nde düzenlenecek "TCG YZB. Güngör Durmuş" adlı lojistik destek gemisinin denize indirilmesi törenine katılacak.

(İstanbul/11.00) 

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balçova, Karşıyaka ve Çiğli belediyelerinin toplu açılış törenleri ile Bornova Stadı ve Bergama Kültür Merkezi açılışına iştirak edecek.

(İzmir/10.30-17.30) 

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, El Şark Forum 2016 İstanbul Buluşması'nın açılış programında konuşacak.

(İstanbul/10.00) 

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri ve yerel yöneticiler ile kahvaltıda bir araya gelecek, AK Parti'nin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi ile Siyaset Akademisi programında bulunacak.

(Bursa/09.30/13.30/18.00) 

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, partisinin Siyaset Akademisi'nin açılış dersine katılacak.

(Kastamonu/13.30-16.00) 

4- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği, Şehit Aileleri Derneği muharrem çadırını ve polis merkezi amirliğini ziyaret edecek.

- İl Kültür Merkezinde düzenlenecek AK Parti Siyaset Akademisi açılış dersine katılacak Soylu, şehit ailesine ziyarette bulunacak.

(Iğdır/10.00-12.00) 

5 - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Tuzla'da Lojistik Destek Gemisi Güngör Durmuş'un Denize İndirilmesi Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/11.00) 

6- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile koordinasyon toplantısına katılacak ve AK Parti Siyaset Akademisi'nde ders verecek.

(Kırıkkale/13.00/18.00) 

 

EKONOMİ

1 - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde, Türk yatırımlarının açılışına katılacak.

(Alabuga) 

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Siyaset Akademisi açılış dersine katılacak.

(Afyonkarahisar/18.00)