Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından 17 yıldır düzenlenen iş dünyasının en önemli etkinliği MARKA Konferansı, 14 - 15 Aralık’ta Hilton İstanbul Bomonti’de her zamankinden daha çarpıcı ve gelecek için umut aşılayan bir organizasyonla, 1500’ün üstünde iş ve marka liderini ağırlamak üzere kapılarını açacak.

Habertürk, Bloomberg HT ve Show TV’nin ‘Medya Ortakları’ olarak sponsorluk desteği verdiği Marka Konferansı’nda iki gün boyunca 40’ı aşkın seans ve alanında lider 50’yi aşan konuşmacı sahne alacak. Güçlü içeriği ve sıra dışı sunumlarıyla iş dünyasına yeni vizyonlar katmaya hazırlanırken yepyeni deneyimler de yaşatacak.

MARKA 2016’nın gündeminde bu yıl ağırlıklı olarak Türkiye odağı yer alıyor. Ülke ekonomisinin en önemli lokomotif gücü olan markaların içinde bulunduğu koşullar, büyük bir dikkatle incelenerek ve Türkiye’nin geçirdiği hassas dönemin etkileri gözetilerek hazırlanan MARKA 2016 gündemi, Türkiye ekonomisini yakın gelecekte çok boyutlu bir yüselişe taşıyacak en etkili güç ve motivasyon kazanma platformu olarak dizayn ediliyor.

Markaların yeni yükseliş döneminin başlangıç vuruşu MARKA 2016’da…

MARKA Konferanslarının yaratıcısı, Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, MARKA 2016’nın önemini anlattı:

“Zor bir yılı geride bırakıyoruz. Buna karşın, artık çok yakın gelecekte büyük bir sıçrama ve yükseliş döneminin eşiğinde olduğumuzu görüyoruz. Türkiye iş dünyası 2017 ile birlikte yepyeni bir döneme giriyor; bu yeni dönem uzun soluklu bir yükselişin başlangıcı olacak. Bu inancı bütün markalarımıza yayma misyonuyla hazırlandık, çünkü MARKA Konferansları sadece Türkiye’nin en güçlü bilgi ve fikir zirvesi değil, aynı zamanda eşsiz bir motivasyon platformu. Bu farkındalıkla, MARKA 2016’nın her zamankinden daha büyük bir umut ve motivasyon etkisi yaratması için çalıştık. Markalarımızı güçlendirecek, sıçrama etkisi yaratacak, yakın geleceğin gündemini avucumuzun içine almamızı sağlayacak olağanüstü bir içerik hazırlığımız var. Çok detaycı bir çalışmanın sonucunda ufuk açıcı, güven verici, doğru hedeflere odaklanmamızı sağlayacak, yön bulduran bir gündem ile Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek bu yeni yükseliş döneminin “başlangıç vuruşunu” MARKA 2016’da iş dünyasının tüm liderleriyle birlikte büyük bir kutlama ruhuyla yapacağız.”

En çarpıcı uluslararası konuşmacı mozaiği

MARKA 2016’nın birbirinden renkli konuşmacı ve çarpıcı konuları arasında ‘Hip Hop Shakespeare’ hareketinin lideri, protest müzisyen, dünyaca tanınan rapçi Akala; netlik ve sadelik kavramları üstüne dayalı felsefesiyle öne çıkan ünlü Fransız tasarımcı Christophe Pillet; dünyayı yeniden ağaçlandırmak üzere yola çıkan ve Paris iklim konferansında eşsiz enstalasyonuyla büyük ses getiren çevreci sanatçı Naziha Mestaoui; sosyal medyayı iyi okuyarak, Y jenerasyonunu başarıyla elinde tutan myflashthrash.com adlı takı markasının kurucusu genç ve başarılı girişimci Amber Atherton; tasarım dünyasının ikonik dergisi Wallpaper’ın Genel Yayın Yönetmeni Tony Chambers; algı yönetimi, şöhret iletişimi ve PR alanlarında Avrupa’nın en itibarlı iletişimcilerinden Mark Borkowski; çağın dahi mimarları arasında anılan, Stirling Prize nişanıyla ödüllendirilmiş sayılı isimlerden Amanda Levete; geleceğin yaşam senaryolarını yazan, teknoloji donanımlı çağdaş fütürist Alexandre Codain; tasarım alanında Avrupa’nın en itibarlı projelerinde imzası olan, Londra Tasarım Festivali Direktörü Ben Evans; dünyaca ünlü DJ, radyo programlarının vazgeçilmez yıldızı Goldierocks; GQ dergisinin efsane Genel Yayın Yönetmeni, erkek modasının büyük konesörü Dylan Jones; moda markalarının İngiltere’deki hamisi, British Fashion Council İcra Kurulu Başkanı Caroline Rush, sihirli dokunuşlarla köklü markalara gençlik aşısı yapan yaratıcı direktör Ramdane Touhami, “cool” trendlerin ve yeniliklerin yakın takipçisi Lady Kinvara Balfour, araştırma sektörünün duayenlerinden Peter Walshe gibi alanında lider, birbirinden çok farklı profillerde, çok değerli konuşmacılar yer alıyor.