Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Beşiktaş-Kabataş Vakfının olağan genel kurul toplantısı Vodafone Arena'da gerçekleştirildi.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre toplantıya siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, yöneticiler Erdal Karacan ve Emre Kocadağ ile Beşiktaş-Kabataş Vakfı üyeleri katıldı.

Başkan Orman'ın, siyah-beyazlı kulübün hayata geçirmeyi planladığı üniversite ile ilgili gerçekleştirilen toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, "Üniversitenin bundan sonraki adımları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birbirinden değerli kişilere bu işe verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

İkinci başkan Çebi ise kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Biz spor kulübüyüz ama bununda yanında bir kamu kurumuyuz. Bir şekilde kamuya katkı sağlamalıyız. Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi ile huzurevi açma çalışmalarımız var. Umarım Beşiktaş'a ve Türkiye'ye hayırlı olur." değerlendirmesini yaptı.

Genel sekreter Ürkmezgil ise "Heyecan verici bir olay. Üniversite ile ilgili ciddi bir adım daha attık. Planlamalarımızı yaptık." şeklinde görüş belirtti.

AA