Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 22 Şubat 2017

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otel'de Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif onuruna akşam yemeği verecek.

(Ankara/11.00/19.00)

2- TBMM Başkanı Vekili Ahmet Aydın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, Hocalı katliamının 25. yılı dolayısıyla düzenlenecek "Hocalı Soykırımı, İnsanlığa Karşı Suçlar ve Terörizm" konulu uluslararası konferansın açılışına katılacak.

(Ankara/10.00)

3- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileri ile buluşacak.

(Ankara/11.00)

4- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak.

(Ankara/12.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dezavantajlı Öğrencileri Destekleme Projesi (DEZÖDES) kapsamında Green Park Otel'de düzenlenen Gençlik Paneli'nin açılışında konuşacak.

(Ankara/10.00)

2- AK Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, partililerle buluşacak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası şubat ayı olağan toplantısına katılacak.

(Mersin/11.00/17.00)

3- TBMM Genel Kurulunda, Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-İtalya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) Toplantısı'na ve Türkiye-İtalya İş Forumu'na iştirak edecek.

(İstanbul/16.15/17.30)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şap Aşılama Seferberliği Uygulamaları ile Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi açılış programlarına, IPARD ve Kırsal Kalkınma Yatırımları toplu açılışına, Genç Çiftçi Programı Hibe Desteği Çek Dağıtım Töreni ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı'na katılacak, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Erzurum/10.00-16.00)

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "İstanbul Kırtasiye, Ofis 2017" fuarını ziyaret edecek, Birlik Vakfınca düzenlenecek "Türkiye’nin Ticari Potansiyeli ve Ekonomideki Beklentiler" konferansına katılacak.

(İstanbul/11.30/19.00)

4- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bloomberg HT Sektör Buluşması"na katılacak ve Mardin Valiliğini ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00/Mardin18.30)

5- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kan bağışı kampanyasına katılacak.

(Ankara/11.00)

6- TÜİK, şubat ayı sektörel güven endeksini ve 2016 yılı yaşam memnuniyet araştırması sonuçlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Polonya'da Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowski ve Avrupa Konularından Sorumlu Devlet Sekreteri Konrad Szymanski ile görüşecek, basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

(Varşova)

2- Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, yarın başlaması beklenen Suriye konulu görüşmelerin 4. turuna ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

(Cenevre)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Merkezi'nde "Turgut Cansever'i Anma ve Anlama Programı"na katılacak.

(Ankara/12.30)

GÜNCEL

1- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde medya mensuplarının sorularını cevaplandıracak.

(Ankara/14.00)

AA