Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 13 Mart 2017

1- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan, "Gazi Mecliste O Gece" adlı kitabın tanıtımına katılacak.

(TBMM/14.00)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/19.00)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sincan'da muhtarlar buluşmasında konuşacak, partisinin genel merkezinde Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu heyetini kabul edecek.

(Ankara/10.30/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye Ekonomisine Etkileri" başlıklı konuşma yapacak.

(İstanbul/10.00)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Serdivan Hanedan Tesisleri'nde Balkan ve Rumeli dernekleri temsilcileriyle bir araya gelecek, Atatürk Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Kavşak Projesi tanıtımına katılacak, Talu Tekstil fabrikasını ziyaret edecek, AK Parti Adapazarı İlçe binasının açılışını gerçekleştirecek.

(Sakarya/10.00/14.00)

3- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Harp Okul Komutanlığındaki Kara Harp Okulu eğitim öğretim yılı açılış törenine iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

EKONOMİ

1- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılacak, muhtarlarla toplantı gerçekleştirecek, Belediyeyi ziyaret edecek.

(Kars/10.00/11.30/13.30)

2- TÜİK, ocak ayına ilişkin "kümes hayvancılığı üretimi ile süt ve süt ürünleri üretimi verilerini" açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik Hollanda, Almanya ve AB ülkelerinde Türk bakanlara yönelik engellemeler ile yaşanan son gelişmeler ve AB'yle ilişkiler konularında görüşlerini paylaşmak üzere televizyon, gazete ve ajansların Ankara temsilcileriyle bakanlıkta bir araya gelecek.

(Ankara/14.00)

2- Hollanda yönetiminin, Türk bakanların vatandaşlarla buluşmasını ve diplomatik temsilciliklere ulaşmasını engellemesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Rotterdam/Amsterdam)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

AA