Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 27 Mayıs 2017

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği şehit yakınları ve gaziler ile iftar programına iştirak edecek.

(İstanbul/20.37)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacak.

(Ankara/12.53)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Terme ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in cenaze törenine iştirak edecek.

(Samsun/16.33)

2- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek "Ülkücü Şehitleri Anma Günü" programına katılacak.

(Ankara/12.00)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Özel Sporcular Türkiye Cimnastik Şampiyonası'nda madalya kazanan Sessiz Adımlar Spor Kulübü sporcularıyla buluşacak, Darende ilçesinde parti teşkilatı ile Belediyeyi ve bir vakfı ziyaret edecek.

(Malatya/13.00-16.00)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Burhanettin İnceoğlu 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Rezzan İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını yapacak, Ticaret Odası iftar programına iştirak edecek.

(Denizli/14.00/20.24)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İtalya'nın Taormina beldesinde düzenlenen 43. G7 liderler zirvesi, ikinci gününde yapılacak toplantılarla son bulacak.

(Taormina)

2- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam)

AA