Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda bir askeri helikopterin düşürüldüğünü belirterek, "Bunun bedelini, fazlasıyla ödeyecekler" dedi.

Erdoğan, şunları söyledi: "Bu sabah itibarıyla 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabii ki bütün bunlar olacak bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da olacak verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Dün çok kabarık miktarda füze depolarını imha etmiştik. Tabii bunlar çıldırtıyor. Ama biz tabii bunların bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunların bedelini misliyle değil katbekat fazlasıyla ödeyecekler. Çünkü biz kararlıyız. İnanıyoruz ve üstünüz."

BAŞBAKAN YILDIRIM: ATAK HELİKOPTERİ, 2 ŞEHİT

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, "Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki ATAK helikopterimizden biri maalesef düştü. İki kahraman Silahlı Kuvvetler mensubumuz şehit oldu" dedi. Yıldırım, "Herhangi bir dış müdahaleyle düştüğü konusunda elimizde kesin bir delil yok, belge yok" diye konuştu.

haberturk.com