Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Bir süredir stratejik alternatifleri gündemine alan Vakko'dan geçen hafta gündeme gelen satış iddialarıyla ilgili bir açıklama geldi. Vakko'dan KAP'a yapılan açıklamada, "herhangi yeni bir gelişme yok" denildi.

Vakko, stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, geçtiğimiz Ağustos ayında Credit Suisse ile danışmanlık sözleşmesi imzalamıştı.

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da "Vakko markasının büyüme potansiyelini ve dünyaya açılma modellerini değerlendirmek istiyoruz. Son dönemde gösterdiğimiz dikkat çekici performans üzerine yoğunlaşan ilgi sonucu çeşitli stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi için Credit Suisse ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalandı" demişti.

Vakko ile ilgili geçtiğimiz hafta satışa çok yakın olduğu şeklinde haberler gündeme gelmişti. Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır. Süreçle ilgili bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir" denildi.

Haberturk.com