Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, maddi duran varlık alım kararını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'ndan açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Yönetim Kurulumuzun 3 Aralık 2010 tarihinde yapılan toplantısında; TUI AG bünyesinde olan Turcotel Turizm Anonim Şirketine ait,

1. Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Köyü'nde bulunan 35.153 m2 yüz ölçümlü arsa üzerinde yer alan Club Magic Life Kemer Imperial Otel'in üst hakkının,

2. Kemer İlçesi, Çamyuva Köyü, tapunun 120 ada, 3 no.lu parselinde kayıtlı, 1.447 m2 yüz ölçümlü arsanın üst hakkının,

3. Kemer İlçesi, Göynük Köyü, Keloğlan Kıracı  mevkii, tapunun 6 pafta, 102 ada, 3 no.lu parselinde kayıtlı, 4.776 m2 yüz ölçümlü taşınmazın mülkiyetinin toplam 18.625.000 Euro bedel üzerinden satın alınmasına ve bedelin tapu devir tarihinde ödenmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Club Magic Life Kemer Imperial Otel ve otele ait yukarıda belirtilen taşınmazların, ilk yıl için yıllık KDV hariç 1.750.000 Euro kira bedelinden başlamak üzere 10 yıl süre ile TUI bünyesinde olan  Magic Life Der Club International Turizm Hizmetleri A.Ş.'ye kiralanması ve yıllık kira bedelinin her üç yılda bir %2 oranında artırılması hususunda adı geçen firma ile mutabakata varılmıştır.  

Söz konusu otelin, kira getirisinin yaklaşık %9,4 olması ve yıllık kira gelirlerimizi %4 oranında artırması beklenmektedir."