Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş, grubun Almanya'da satışa sunulan otellerden sadece 2'si ile ilgilendiğini ve fizibilite çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, bugün bazı basın yayın organlarında, şirketin Almanya'da 5 otel almakta olduğu ve bunlar için 380 milyon avro teklif ettiği yönünde gerçeği yansıtmayan haberlerin yer aldığı bildirildi.

Grubun, Almanya'da satışa sunulan otellerden sadece 2'si ile ilgilenmekte olduğu, fizibilite çalışmalarının ise devam ettiği belirtilen açıklamada, ''Söz konusu otel/otellerin satın alınması yönünde, herhangi bir bağlayıcı teklif verilip verilmeyeceğine, ancak 'due dilligence' süreci tamamlandıktan sonra karar verilebilecektir. 'Due dilligence' sürecinin olumlu sonuçlanması ve bunu takiben vereceğimiz bağlayıcı olan teklifin de kabul edilmesi halinde söz konusu otel/otellerin doğrudan bağlı ortaklığımız Milta Turizm İşletmeleri A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermesi planlanmaktadır'' denildi.