Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

Galatasaray, Fildişi Sahilli eski futbolcusu Abdul Kader Keita'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için oyuncu ve Katar'ın All Sadd Kulübü ile görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Abdul Kader Keita ve kulübü All Sadd ile futbolcunun geçici transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Galatasaray, ayrıca, Trabzonsporlu Engin Baytar'ın transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını da Borsa'ya bildirildi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Engin Baytar ve kulübü Trabzonspor ile futbolcunun kulübümüze transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.