Advertisement

13 Şubat Pazar günü Los Angeles’ta düzenlenecek olan ve Bloomberg HT'nin canlı olarak yayınlayacağı 53. Grammy Ödülleri'nde performans sergileyecek olan Arcade Fire, Eminem, Lady Antebellum, Lady Gaga, Miranda Lambert, Muse, Katy Perry, Justin Bieber, Usher, Drake, Rihanna ve Cee Lo Green gibi isimlerin yanına dev bir isim eklendi: Barbra Streisand.

Sekiz kez Grammy ödülünü kazanan sanatçının performansı ise üç kez Grammy ödülüne layık görülen Kriss Kristofferson tarafından tanıtılacak.

Daha önce "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" ve “Grammy Efsanesi" gibi 8 dalda ödüle layık görülen Streisand, "Love Is The Answer" albümü için “En İyi Pop Vokal Albümü" dalında aday gösterildi.

Gecede sunuculuk yapacak olan Dierks Bentley, Selena Gomez, dokuz kez Grammy ödülü alan ve adaylar arasında olan Norah Jones, LL Cool J, Blake Shelton ve 2010’da isminden söz ettiren Nicki Minaj’a Miley Cyrus, Neil Patrick Harris, John Legend, Paramore ve Seth Rogen de eşlik edecek.

'Müziğin en büyük gecesi' olarak bilinen Grammy Ödül Töreni'nde “Yılın Albümü” dalında aday olan Arcade Fire, Eminem, Lady Antebellum, Lady Gaga ve Katy Perry de gecede performans sergileyecek.