Advertisement
SEYAHAT ABONE OL

(A.A) THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Anadolujetin 23 Nisan 2011 tarihinde 3. yaşını kutlayacağı belirtilerek, Anadolujetin geçen 3 yıllık sürede iç hatların en hızlı büyüyen, en geniş ulaşım ağına ve en genç filosuna sahip markası olduğu kaydedildi.

Anadolujetin, 3 yıllık süre içinde yüzde 189 kapasite artışı, 5 uçaktan 24 uçağa çıkan filosuyla yüzde 86 oranında yolcu artış oranı yakalayarak 50. uçuş noktasına ulaştığı belirtilen açıklamada, Anadolujetin bu sürede 4 milyonu aşkın yolcuyu vergiler dahil 59 lira bilet fiyatı ile taşıdığı bildirildi.

Açıklamada, Anadolujetin geçen 3 yıllık dönemde sayısız kampanya yaptığı, yeni uçuş noktalarını haritasına dahil ettiği, başarılı sponsorluk faaliyetlerine imza attığı, gençleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle çocukları desteklediği ifade edilerek, şöyle denildi:

''Markamız, 3. yaşını merkezi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda özellikle çocuklara yönelik etkinliklerle kutlayacak. Anadolujet, nisan ayı boyunca 02-12 yaş arası çocuk yolcular için iç hat uçuşlarda yüzde 50 indirim avantajı sunuyor. Kuruluşunun 3. yılında ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların aileleri, öğretmen ve arkadaşlarıyla daha ekonomik seyahat edebilmeleri için 1 Nisan 2011 tarihi itibariyle tüm satış kanallarından yapılacak biletlemelerde geçerli olan kampanyanın sloganı (Uçmayan Çocuk Kalmasın)''