Advertisement

BURSA (A.A) - 10.02.2011 - Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Çok büyük bir aksilik olmazsa Eskişehirspor deplasmanındaki maçı kazanıp Bursa'ya 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Nayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk iddiasıyla yollarına devam ettiklerini, geçen sene zirve için Fenerbahçe ile yarıştıklarını, bu yıl ise şampiyonluk yarışına bir-iki takımın daha eklendiğini söyledi.

Ligin ilk yarısında Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle takımın alışık olmadığı bir tempo yaşadığını, bu nedenle sürpriz sayılabilecek puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Nayman, ikinci yarıyla birlikte sadece Spor Toto Süper Lig'i düşünmeye başladıklarını vurguladı.

Nayman, Eskişehirspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını, zorlu karşılaşmaya tam kadro çıkacaklarını dile getirerek, ''Eskişehirspor bizim için kardeş bir kulüp, ama sahaya yenmek için çıkacağız. Çok büyük bir aksilik olmazsa Eskişehirspor deplasmanındaki maçı kazanıp Bursa'ya 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum. Zirvedeki yerimizi kolay kolay kaptırmak niyetinde değiliz'' diye konuştu.

Eskişehirspor'un, ligde kötü günler geçiren Galatasaray karşısında alınan yenilgiyle moral bozukluğu yaşadığına değinen Nayman, şunları kaydetti:

''Bu yenilgi onları kamçılamış olabilir. Ligde iyi giderken Galatasaray yenilgisini yaşadılar. O nedenle bize karşı daha hırslı oynama ihtimalleri yüksek. Ama hocamız Ertuğrul Sağlam, bu durumla ilgili psikolojik hesapları yapıyordur. Antrenmanlarda gerekli tedbirler alınıyor.''