Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün kafamız hızlı çalışacak ve eleştirel yanlarımız daha fazla ön planda olabilir. Herkesin bizim gibi olmasını isteyebilir, bunun olmadığını gördüğümüz durumlarda gereksiz tartışmalar yaratabilir ve çevremize karşı sabırsız, anlayışsız olabiliriz. Beklenmedik yerlerden şanslar ve fırsatlar yakalayabiliriz. Öğleden sonra önemli kararlardan kaçınalım çünkü ay burç değiştirecek.

Koç Burcu: Aşk hayatınızda iletişiminiz biraz gergin etkiler altında olabilir.Bugün ortaklaşa para alanlarınızda kolay sinirlenmeye açıksınız. İş alanlarınızdaysa, patronlarınızdan veya iş alanlarınızda etkili olan bir insandan destek ve yardım göreceğiniz bir hafta içinde olacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızdaki  iletişiminizde sinirli ve kavgacı yanlarınıza dikkat edin. Ailevi konulara ve ev hayatınızda kolay ikna olmayacak, sinirli ve eleştirel yanlarınızla davranmaya müsait olacaksınız.Uzak çevrenizden hayatınıza dair olumlu etkiler alıyorsunuz.

İkizler Burcu: Özellikle iletişim halinde olacaklarınızla gireceğiniz diyaloglara bugün dikkat etmelisiniz. Aklınız iş alanlarınızda hızlı çalışacak ve çevrenizdekilerden de aynı hızlılığı bekleyebilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde alacağınız yardımlarla adeta bu birkaç gün korunuyorsunuz.

Yengeç Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, kolay sinirlenmeye yatkın yapınızla hareket edebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak durun. Öğleden sonra iş ve hizmet alanlarınız devreye girmeye başlayacak, haftayı tamamlamadan yapılacak üzerine eğilebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, ailenizle veya sevdiğiniz insanla tartışmalar gündeme gelebilir. Sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. İnatçılıktan ve ısrarcılıktan uzak durmalısınız.  Bu hafta iş alanlarınızda etkili olan bir insandan kariyerinize dair doğru destekler ve yardımlar alacaksınız.

Başak Burcu: Yaratıcılıkla ilgili alanlarda dışarıdan güzel haberler alabilir ve istediğiniz türden sağlam temeller atabilirsiniz. Ayrıca bugün, yakın çevrenize karşı kolay öfkelenmelere ve tepki vermeye açık bir gün olabilir. Öğleden sonra evinizde vakit geçirmek ve misafir ağırlamak öne çıkacak.

Terazi Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda parasal konularda tartışmalardan uzak durun. Kafanız hızlı çalışacak ve hırslı olacaksınız, bu da çevrenizde bazı yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Eviniz ve aileniz konusunda etkili bir insandan, bu birkaç gün yardım göreceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün, sözlü tartışmalardan ve rekabeti körükleyecek ortamlardan kaçının. Yakın çevrenizde etkili olan bir insandan, ilişkilerinize dair güzel tavsiyeler alabilir, yolunuzu rahat çizebilirsiniz. Öğleden sonra maddi konular daha fazla ön plana çıkmaya başlayabilir.

Yay Burcu: Bugün  duyacağınız bazı haberler gün içinde sizi sinirlendirebilir. Tanımadığınız veya daha az samimi olduğunuz insanlara karşı eleştirel yaklaşım sergileyebilirsiniz. Parasal konularda güçleniyorsunuz ve çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra yerinizde duramayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde paylaşım ve iletişim halinde olacaklarınıza karşı dikkatli olun. Hayatınızda sizi yönlendiren önemli bir insandan aşk hayatınıza veya çocuk konusuna dair, ya da yaratıcılıkla ilgili konularda destek ve yardım göreceksiniz.

Kova Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde, özel hayatınızda sinirli ve tahrik edici konuşmalardan kaçının. İnsanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Beklenmedik oluşumlar, sizi en çok aileniz ve eviniz konusunda koruyor ve siz bazı şeylerin neden ve niçin olduğunu anlamaya yatkın bir dönemdesiniz.

Balık Burcu: Bugün, iş alanlarınızda veya uzak yerlerde tartışmalar ve sabırsız konuşmalar öne çıkabilir. Kafanız ticari konulara ve iş alanlarınızda iyi çalışacak. Güçlü ve etkili bir arkadaşınızdan, yakın çevre ilişkileriniz ve iletişime yönelik konularda fayda ve yarar görebilirsiniz.