Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün diğer insanların söyledikleri veya konuştukları bizim kafa yapımızla ya da  duygularımızla örtüşmeyebilir. Bu yüzden bulunacağımız çevrelerde, bir takım gerginliklere, kolay tepki vermeye ve sinirlenmeye  açık olacağız.  Keyfimiz genel olarak yerinde olacak. Tembellik yapmak, alışverişte bulunmak, hayalperest yanlarımızın öne çıkmasına izin vermek isteyebiliriz.

Koç Burcu: Bugün duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmamanız bir takım sorunlara neden olabilir.Canınız çok fazla insanla haşır neşir olmak istemeyebilir.Yaptığınız tatil planları istediğiniz gibi ilerleyecek ve sizde işinizi şansa bırakmamayı tercih edeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda gününüzü harcayabilirsiniz. Hala kafanızda yarım kalan işleriniz varsa bugün bu işlerinizi  planlayacak ve bu plana göre hareket edeceksiniz. Arzu ve istekleriniz bu sıralar sizi ateşli kılabilir, kızgınlığınızı etrafınıza yansıtmamaya çalışın.

İkizler Burcu: Bugün, her ne işle uğraşırsanız uğraşın başı siz çekeceksiniz. Göz önünde ve diğer insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız oluşabilir. Sabırsızlığınızı tahammülsüzlüğe döndürmezseniz keyifli bir gün olacak.

Yengeç Burcu: Bugün birazcık kabuğunuzda çıkmalı ve hayatı dolu dolu yaşamayı tercih etmelisiniz. Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi arttırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda ve iş ortamınızda yoluna koymanız gerekenler üzerine kafa yoracaksınız.

Aslan Burcu: Bugün duygularınız biraz içe kapanık olabilir. Düşüncelerden çok harekete ihtiyaç duyuyorsunuz. Sevdiğiniz insandan veya varsa çocuğunuzdan beklediğiniz şeyleri dile getirmeye çalışın. Bugün ailenizle beraber hareket etmek önemli olacak.

Başak Burcu: Ayrıntı ve işlerle boğuştuğunuz birkaç günün ardından, bugün sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre planlar yapabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi olmayabilir, hemen tepki vermemeye çalışın.

Terazi Burcu: Bugün, yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biriken çok şey var ve verdiğiniz sözler adına sizin bunları bugün içserisinde bir düzene oturtmanız gerekecek.Yakın çevrenize karşı  iletişimsel konularda sizinle aynı frekansta olmayanları hemen haşlamayın.

Akrep Burcu: Bugün, ev hayatınızın dışında paylaşımlarınızı arttıracağınız ve gün içinde bulunacağınız etkinliklerden keyif alacağınız bir gün olacak. Çabuk para harcamaya veya para konusunda tepki vermeye meyilli olacaksınız. Yardım etmeniz gereken kişiler için kafanızda bir plan oluşturacaksınız.

Yay Burcu: Bugün, evinizde bulunarak veya eviniz kadar rahat edeceğiniz ortamlarda bulunarak hareket edeceksiniz. Dinlenmek ve rahatlamak sizin için önemli olacak. Ailenizin sizinle aynı düşünce ve planlarda olmaması zaman zaman sizi yorabilir, çok tepki vermemeye çalışın.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. Bilinçaltınız hızlı çalışacağından çevrenizdekilere karşı aşırı eleştirel ve tepkisel yaklaşmamaya çaba harcayın. Enerji olarak geri planda durmalı, ileride yapacaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kova Burcu: Bugün maddi konular daha ağırlıklı olarak kafanızı kurcalayabilir. Hayat atılımlarınız için , arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden istediğiniz destek ve ilgiyi görmek istiyorsunuz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilirler, bu yüzden ilişkilerinize karşı sıcak tutumlar gelişitirmeyi deneyin.

Balık Burcu: Bugün birkaç gündür hissettiğiniz uyuşukluk ve isteksizlik hali yerini hareketli ortamlara bırakacak. İşiniz konusunda hala planlamalar yapmaya ve bir takım şeyleri gözden geçirmeye ihtiyacınız var, bugün bunu yapacak gücü ve isteği kendinizde bulabilirsiniz. İnsanların söylediklerine aldırmayın.