Advertisement

Koç Burcu: Bugün miskin ve biraz da uyuşuk etkilerle karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızda veya sehayat alanlarınızda hızlı düşünce yapınızla, bu miskin tavrınız ve tepkileriniz gün içinde çelişebilir. Ruhani yönleriniz ön planda olabilir, iç sesinize kulak verin.

Boğa Burcu: Bugün sosyal ortamlarda güzel ilişkilerle karşılaşmanız mümkün. Kendi işinize ve özel hayatınıza dair yapacağınız planlar istediğiniz gibi olacak Ortaklaşa para harcamalarınız konusunda planlı ve programlı davranmasını iyi becereceksiniz. Keyifli bir gün.

İkizler Burcu:Bugün, sevdiğiniz insanın ailesi veya göz önünde olacağınız ortamlarl içinde olacaksınız.. Özel hayatınızda planladığınız ve uzun vadede faydasını göreceğiniz düşünceleriniz, sevdiğiniz insana olan sevginizi daha da arttıracak. Dalgınlığınız sizi komik durumlara sokabilir.

Yengeç Burcu: Bugüne, değişik yer ve ortamlar içinde, seyahat halinde veya farklı kişilerle bir arada bulunarak başlayabilirsiniz. İş ortamınızda halletmeniz gerekenler bugün yetişmeyebilir, iş yükünüzü başkalarının üzerine yıkmaya çalışırken biraz daha anlayışlı olmayı denemelisiniz.

Aslan Burcu: Bugüne ortaklaşa hareket ederek başlayabilirsiniz. Güçlü ve planlı iletişiminizle, ailevi konularda öğlene kadar halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sevdiğiniz insanla keyifli ve özel paylaşımlarınız olabilir.

Başak Burcu: Bugün kalbiniz ve aklınız özel yaşantınızda ve ortaklaşa yapacağınız işlerde olacak. Sevdiğiniz insanın sabırsız yapısı gün içinde alınganlıklar yapmanıza neden olabilir. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Eviniz ve aileniz için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, yapılması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz ama kafa dalgınlığı ve dağınıklık planlarınızı zorlaştırabilir. İletişiminizde hızlı çalışan kafanız, zaman zaman düşünmeden konuşmanıza yol açabiliyor, sabırsızlığınızı üzerinizden atın ve sevdiklerinizle güzel bir bayrama hazırlıklı olun.

Akrep Burcu: Bugün neşeli, keyifli ortamlarda bulunarak vaktinizin çoğunu harcayabilirsiniz. Aşk duygusu ve sevilmek arzusu sizin için önemli olacak. En iyisi bugün parasal konuları çok fazla kafanıza takmayın. Kendinizi canlı ve enerjik hissedeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, aile bireylerinizle veya kendi ev hayatınızda keyif çatarak başlayabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak veya misafir olacağınız ortamlar içinde bulunmak söz konusu olabilir. Bir çok konuda sabırsız davranmanız, özel ilişkilerinizi bugün zorlayabilir.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre alanlarınız, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizle haftasonuna başlayacaksınız. Kafanızdaki düşünceler ve fikirler, hareketlerinizden daha hızlı.Bu da tepki verirken geç kalmanıza yol açıyor.Sosyal ortamlarınız bugün hareketli olacak.

Kova Burcu: Bugün maddi konularda halletmeniz gereken yarım kalan işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Alışveriş gibi konularda açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz. Sosyal ortamlarınızda ve kalabalık yerlerde keyifli ve güzel etkiler altında olacaksınız.

Balık Burcu: Haftasonu sizin için tam da istediğiniz gibi başlayacak. Yoğun geçen iş hayatınızın ardından, kendiniz için bir şeyler yapmak, size iyi gelecek. Yine de henüz tatiliniz başlamamışsa, son anda çıkan işler bir parçada olsa canınızı sıkabilir. Olayları tatlılıkla halletmeye çalışın.