Advertisement

-Bu hafta nasıl geçecek?

Haftaya ay yengeç enerjisiyle başlıyoruz. Bu birkaç gün sevdiklerimiz, ailemiz, vatanımız ve güvenliğimiz bizim için önemli olacak. Salı ve Çarşamba günleri kendimizi ulusça güvensiz ve tdirgin hissedebiliriz. Salı günü etkinleşecek merkür- satürn kavuşumu ve satürn döngüsü, demiryolları ve ticarette zorlanmalara, belediye işçileri, çalışan kesim, hizmet edenlerin problem yaşayacağına, eğitim, yayıncılık, yazarlar, gazetecilik konularında bir takım şanssızlıklara neden olabilir. Karışıklıklar ve suçların artması gibi etkiler türkiye haritasında 25 kasıma kadar devam edebilir. İlerletilmiş haritaya bakarsak,  özellikle Çarşamba günü, oluşan jüpiter- satürn karşıtlığı parasal konularda, ticarette, bankacılık alanlarında sorunlar oluşabilir. Döviz ve para konularında düşüşler görülebilir. Vergiler artabilir. Finansal konularda bizim lehimize gözüken anlaşmaların ve müdahalelerin  uzun vadede bizi zorladığını görebiliriz. Bu etkide 25 kasıma kadar bizleri etkileyecek.

Koç Burcu: Hafta ortasına kadar ev hayatınız ve ailevi meseleler gündeminizde olacak sevgili koçlar…Bu pazartesi ev ve aile ortamınızda sevgi ve şefkat göstermek veya karşıdan aynı şeyi beklemek ihtiyacında olabilirsiniz. Salı günü, iş, seyahat ve eğitim, medya alanlarınızda üzerinizde iyimser etkiler olacak. Bu konularda yapacağınızdan fazlası için söz vermemeli, iş alanlarınızda detaylarda özensiz davranmamalısınız. Çarşamba günü iş alanlarınızda ortaya koyduğunuz enerjinizin ve çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Hem de parasal konularda… Perşembe ve Cuma günleri eğlence alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa bu iki günden faydalabilirsiniz. Borsa ve spekülasyona dayalı işleriniz içinde  Perşembe ve Cuma gününün enerjisinden faydalanın.

Boğa Burcu: Hafta ortasına kadar yakın çevre olayları, iletişime dayalı işleriniz vaktinizin çoğunu alabilir sevgili boğalar…Hayatınızda önemli değişimlere ve krizlere açık bir zaman içindesiniz. Bu Pazartesi,  yakın çevrenizde temas halinde olduğunuz kişilere şefkatli ve anaç tavırlarınız olabilir. Salı günü, yakın çevrenizdeki insanlara para konusunda yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında güzel etkileşimler gerçekleşebilir ve bundan sizde faydalanabilirsiniz. Çarşamba günü, aşk hayatınız için harika bir gün. Şansınız yüksek olacak özellikle yaratıcılık veya sanatla uğraşanlar için güzel haberler alacakları, sağlam projeler içinde bulunacakları bir dönem olabilir. Borsada yatırım yapanlar için 4 yıldızlı bir gün.  Perşembe ve Cuma günleri ev ve aile hayatınızın detayları öne çıkmaya başlayacak. Hızlı ve aktif başlayan ve yakın çevrenizin sorunlarıyla uğraştığınız birkaç günün ardından artık tamamen kendi özel hayatınıza odaklanabilir, vaktinizi evinizde geçirmek ihtiyacında olabilirsiniz.


İkizler Burcu: Hafta ortasına kadar para konuları, maddiyata dayalı işler, ticaret hayatınız veya bütçe hazırlıkları ön planda olabilir. Bu Pazartesi,  maddi konularda ve çevrenize yapacağınız yardımlarda şefkatli yanlarınız ortaya çıkacak. Yapacağınız hesaplarda fazla açıldığınızı görebilir ve planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Salı günü, önemli bir proje veya işiniz varsa harekete geçebilirsiniz ama bu alanlarda ayrıntıları gözden kaçırmayın. Çarşamba günü, eviniz ve aileniz konusunda oldukça şanslı ve güzel bir gün olacak. Ailenizin yaptığınız her işin arkasında olduğunu bilmek ve yaşayacaklarınız sonucu size arka çıkması içinizi rahatlatacak.  Perşembe günü ve birkaç gün, yakın çevre konuları hayatınızın merkezine yerleşebilir. İş alanlarınızda iletişiminiz ve trafiğiniz yüksek olacak. Çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlar yapabilir, kısa geziler, alışveriş, ticarete dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya kendi istek ve beklentilerine odaklanarak başlıyorsunuz sevgili yengeçler…Bu Pazartesi, özel hayatınızda ve aile ortamınızda bir takım sorunlarınız olsa da gün içinde kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Onun dışında Salı gününü sadece kendinize ayırabilirsiniz. Çarşamba günü, yakın çevre alanlarınızda ve iletişime dayalı işlerinizde, kendi arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden veya dahil olduğunuz gruplardan yardım göreceğiniz, keyifli bir gün olarak yaşayacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri parasal konular ön planda olmaya başlayacak. Bütçe planlamaları, ödemeler, para alışverişleri, parasal konuların çözümlerine odaklanabilirsiniz. Bir alacağınız varsa Cuma günü tahsil etmeniz rahat gözüküyor. Yine ticarete dayalı işiniz varsa bu iki gün güzel parasal anlaşmalar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftaya geri planda durmak isteyerek, biraz isteksiz başlayabilirsiniz sevgili aslanlar…Bu Pazartesi, geçmiş konular gözünüzün önünden akıp gidebilir. İş hayatınızda zorlandığınız konuları kafanızda fazla büyütmemeli ve gücünüzü iyi olduğunuz noktalarda toplamalısınız. Salı günü, insanlara karşı mesafe takınabilirsiniz. Enerjiniz düşük  olduğu için borsa, spekülasyon ve faizli işlerden bu iki gün uzak durun. Çarşamba günü, yeni bir anlaşması, bir proje gündeme gelebilir. Bu projenin sonucunda maddi gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günleri artık kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Birkaç gündür hissettiğiniz huzursuzluklar ve tedirginlikler artık geride kalmaya başlayacak. Yapacağınız işleriniz için bu iki gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

Başak Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınız ve arkadaş ilişkileriniz aktif olarak başlıyorsunuz sevgili başaklar…Bu Pazartesi  katılacağınız organizasyonlarda veya davetlerde hisleriniz kuvvetli olacak. Tanışacağınız insanlar size yeni iş kapıları aralayabilir ve kazancınızı arttırmanızı sağlayabilirler. Salı günü, ev yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı tutmayacağınız sözler vermeyin ve sırf geçiştirmek ve bir şeyler yapmak adına abartılı sözler sarfetmeyin. Çarşamba günü, işleriniz, seyahatleriniz ve kişisel planlarınız için oldukça etkili ve güzel bir gün olacak. Bir seyahat ortaya çıkabilir veya geleceğinize yönelik projeler içerisinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri üzerinizde isteksizlik hissedebilirsiniz. Geri planda duracak ve sevdiklerinizle aranıza mesafe koymak isteyeceksiniz. Önemli işleriniz varsa haftabaşına bırakmaya çalışın.

Terazi Burcu: Haftaya iş alanlarınız ve yapacaklarınız yoğun olarak başlıyorsunuz sevgili teraziler. Bu Pazartesi, iş ortamlarınızda duygusal tavırlar sergileyebilir, beraber çalıştığınız insanlara veya patronlarınıza sevgiyle yaklaşabilirsiniz. Evinizdeki gücü iş ortamlarınıza kanalize etmeniz başarınızı arttırabilir. Salı günü iletişiminiz çok yüksek. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba günü, kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz. Beklenmedik yerlerden parasal konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri, sosyal çevreniz aktif olmaya başlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz veya ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ya da özel davetler, toplantılar, galalar veya aktiviteler gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Haftaya seyahatler, dış ortamlar veya eğitime dayalı işlerinizle başlıyorsunuz sevgili akrepler. Bu Pazartesi, tanımadığınız ortam ve yerlerde bulunmaktan zevk alabilir, kafanızı fazla meşgul etmeyecek işlere yönelebilirsiniz. Salı günü, dış ortamlar veya seyahatleriniz için  gereksiz para harcamalarınız oluşabilir. Çarşamba günü, özel hayatınızdaki güzel gelişmeleri, sosyal çevrenize ve ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Yine organizasyona dayalı işleriniz için 4 yıldızlı bir gün olabilir. Perşembe ve Cuma günleri, iş ve kariyer alanlarınız tetikleniyor olacak. Hızlı bir koşturmaca içerisine girmeniz mümkün. İşinizle ilgili her tür görüşme ve konuşmaları bu iki güne denk getirmeniz işinize yarayabilir.


Yay Burcu: Haftaya ortaklaşa maddi konular gündeminizde olarak başlayacaksınız sevgili yaylar. Bu Pazartesi, sevdiğiniz insan veya eşinizin maddi durumuyla bir hareket etmek isteyebilirsiniz. Salı günü, hayatınızda halledilmesi gerekenler sizi bekliyor olacak ama siz bazı şeyleri erteleyeceksiniz. Enerjinizi yükseltin ve kendinizi bu hafta hastalıklardan ve olumsuzluklardan koruyun. Çarşamba günü, işinize ve kariyerinize dayalı hizmetlerinizde süper yaratıcı ve güzel bir gün olabilir. Perşembe ve Cuma günleri, seyahat, eğitim ve dış ortamlarınız öne çıkmaya başlayacak. Tanımadığınız yerlerde bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak, bir araya gelmek için harika bir iki gününüz olabilir. Yine yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınız için bu günler harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya özel hayatınız ve ortaklı işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili oğlaklar…Bu Pazartesi, iş ortamlarınızda güzel ve istediğiniz türden anlaşmalar gündeme gelebilir. Salı günü, yoğun düşünceleriniz yüzünden sosyal çevrenizde oluşacak bir programı kaçırmak durumunda kalabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri ve yapacaklarınızı not etmelisiniz çünkü kafanız oldukça karışık olabilir. Çarşamba günü, aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız 4- 4lük bir gün.Yaratıcılıkla ve sanatla uğraşanlar için harika bir gün olacak. Perşembe ve Cuma günleri, ortaklaşa para konuları gündeminize yerleşecek. Bu birkaç gün ortak iş yaptığınız insanlarla varsa para mevzularını gözden geçirmek ve sonuçlara göre program yapmak öne çıkabilir.

Kova Burcu:  Hafta ortasına kadar iş, hizmet ve sağlık alanlarınız aktif olacak sevgili kovalar. Bu Pazartesi, iş ortamlarınızda fazlasıyla duygusal olabilir, bir arada çalıştığınız insanlara karşı anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Oldukça aktif bir dönemde olmanıza rağmen hala üzerinizde bir takım tatminsizlikler bulunuyor. Salı günü, kalabalık ortamlarda parasal konularda fazla harcamalar gündeme gelebilir veya bir işten kazancınızın fazla olacağını düşünerek hareket edebilirsiniz. Çarşamba günü, eviniz ve ailenize yönelik önemli işleriniz için harika bir gün. Yine evinize dair harcanacak ortak para konuları bugün gündeminizde olabilir. Perşembe ve Cuma günleri artık ilginizi özel hayatınıza kaydıracaksınız. Ya da ortaklı iş yapanlar, ortaklaşa atılacak adımlarla işlerini istedikleri seviyeye çekebilirler.

Balık Burcu: Haftaya yaratıcılık, sanat, borsa ve eğlence alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili balıklar…Bu Pazartesi,  aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı korumacı ve kollayıcı yönleriniz ön plana çıkacak. Hızlı çalışma temponuzdan arta kalan zamanlarda sevdiğiniz kişilere daha fazla vakit ayırmalısınız. Salı günü, ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Kariyer ve iş alanlarınızda olumlu etkiler altındasınız . Hayatınızı yenilemek ve değiştirmek için fazla istekli olacaksınız. Çarşamba günü, özel hayatınızda  4 yıldızlı bir gün olacak. İletişim halinde olacağınız insanlarla rahat anlaşacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, artık keyfiniz yavaş yavaş iş alanlarınıza kaymaya başlıyor. Bu iki gün haftanın diğer günlerinden daha çok çalışabilir veya iş alanlarınıza odaklanabilirsiniz.