Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Bugün, işe dayalı, seyahat ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir. Bu alanlarda bir an önce harekete geçmek isteyebilir ve sabırsız davranışlar içerisine girebilirsiniz. Önemli görüşmelerden ve kararlardan bu iki gün kaçının.

Boğa Burcu: Bugün , aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda veya yaratıcılıkla alakalı alanlarda hırslarınızla davranmak öne çıkabilir. Bu alanlarda birkaç gün boyunca ikna olmanız kolay olmayabilir. Ortaklaşa harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken birkaç gün içerisindesiniz.

İkizler Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve sabırsızlıklar ortaya çıkabilir. Sinirli ve buyurgan olabilir, sizinle aynı tavırda olmayan eşiniz veya sevgilinizle zaman zaman  sorunlar yaşayabilirsiniz. Olaylara daha anlayışla yaklaşmayı deneyin.

Yengeç Burcu: İletişime dayalı iş alanlarınızda hırslı ve istekli yapınızı ortaya koyabilirsiniz. Hızlı iletişim ve çabuk hareket etme isteğiniz zaman zaman yakın çevre iletişiminizde sizi zorlayabilir. Biraz daha olumlu olmaya ve rahat davranmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Sanat ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bugün sahiplenici olmamaya özen gösterin. Harcamalarınız artabilir. Parasal konularda hırslı olacak ve sevdiklerinizin sizinle aynı şekilde düşünmesini ve davranmasını isteyeceksiniz.

Başak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda hırslı yanlarınız zaman zaman onlarla sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Hayatınızla ilgili kararlarda sabırsız tutumlar içerisine girebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi anlamasını zorlaştırmamaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün , yakın çevre ilişkilerinizde  sabırsız anlayışsız yanlarınız öne çıkabilir. Özellikle iletişim halinde olacaklarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın. Beklenmedik olaylar karşısında ani ve öfkeli tepkiler vermemeye özen gösterin.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda paraya dayalı ilişkilerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Hırsınızı bu ortamlarda kontrol etmeniz gerekecek. Bırakın diğer insanlar ne yaparlarsa yapsınlar, siz diğer insanların yaptıklarına değil, kendi yapacaklarınıza önem verin.

Yay Burcu: Toplum içerisinde, göz önünde bulunacağınız ortamlarda sinirli, sabırsız ve hırslı yanlarınızla hareket edebilirsiniz. Harekete geçmeniz gereken konular için bu etkileşim iyi olabilir ama enerjinizi iyi kontrol etmelisiniz. Yoksa istemeden çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, dış çevreyle ve yabancılarla olan işlerinizde hırslı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Uzun yolculuklarda veya seyahat halindeyken, sabırsız yapınızla kazalara davetiye çıkarmamaya çalışın. Çünkü kolay öfkelenmelere açık olacaksınız.

Kova Burcu: Bu birkaç gün arkadaş ortamlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyacaksınız. Özellikle ortaklaşa para konularında bazı sorunlar ve sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimleri karşılamakta zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde ve kariyer hayatınızda hırslarınız ön plana çıkacak. Özellikle özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı daha anlayışla yaklaşmayı denemelisiniz. İş konusunda çabuk harekete geçmek isteğiniz, zaman zaman sorun yaratabilir.