Advertisement

Koç Burcu: Bu Cumartesi iyimser etkilerle ama biraz isteksiz olacaksınız. Hiçbir neden yokken ağzınızın tadı tuzu olmayabilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aslında şanslı olduğunuzu ve bu aralar herşeyin istediğiniz gibi olduğunu biliyorsunuz

Boğa Burcu: Bugün sosyal ortamlarda kafanız biraz dalgın olabilir veya vakit geçirme işini gereksiz yere uzatabilirsiniz. İş alanlarınızdaki aşırı iyimserliğinizi ve bir şey yokmuştavrınızı sosyal ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Beklenmedik fikir değişiklikleri akşam saatlerinde etkili olacak.

İkizler Burcu: Bugün iş ortamlarınızda ve göz önünde olacağınız ortamlarda keyifli etkiler altında olacaksınız. Karar vermeniz gereken konularda kafanız net olmayabilir veya karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ortaklı işinizde ve özel hayatınızda duygularınız ve mantığınız birbiriyle çatışabilir aman dikkat.

Yengeç Burcu: Bugün, rahat, farklı ortamlar içinde bulunacak, değişik insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Kendinizi tanımadığınız insanların yanında şanslı ve rahat hissedebilirsiniz ama aynı zamanda bu tam olarak işlerinize odaklanamamanıza neden olabilir.

Aslan Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insan bugün parasal alanda güzel gelişmeler yaşayabilir. Yüzeysel ve özgürlükçü davranan yanlarınızla, derin ve tutkuyla hareket eden taraflarınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Kafanıza estiği gibi gibi davranmak akşam saatlerinde etkili olabilir.

Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda bugün sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz çünkü kendi içinizde bocalama ve ne istediğinizi bilmeme gibi etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek zaman zaman sizi zorluyor.

Terazi Burcu: Yaptığınız işten gerekli tatmini sağlayabilir, gün içinde işle ilgili konularda sevindirici haberler alabilirsiniz. Yalnız odaklanmanız gereken konsantrasyonu yüksek işleriniz varsa bugün, kolay sıkılabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün parasal konularda elinizin açık olması sizi biraz gerecek. Hayal ettiklerinizle, yaşadıklarınız ve sahip olduklarınız arasında çatışmalar yaşanabilir. Aşk sizi kendinize getiren tek şey ve bugün mutluluğunuz aşk hayatınızdaki gelişmelere bağlı olabilir.

Yay Burcu: Bugün, önemli bir işiniz varsa, yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Ya da randevularınıza geç kalabilirsiniz çünkü hızlı davranamayacaksınız. Algınız bugün kolay dağılabilir. Bir yandan keyif yapmak, diğer yandan fırsatları kaçırmama isteğiniz gün içinde ikilemlere neden olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda üzerinizde rehavet olabilir. Daha atak, enerjik ve hızlı olmanız gerekirken, bunu yapmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli ve ani gelişmelere şahit olacaksınız, bu da duygusal yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün maddi konularda kafanız bulanık olabilir. Aniden gelecek fırsatları iyi takip etmeli ve mümkünse güvendiğiniz insanlardan yardım almalısınız. Birden fazla işinizi idare etmek gün içinde zor olacak. Ne kadar şanslı olduğunuzu dile getirmelisiniz.

Balık Burcu: Kendinize vakit ayırmak bugün sizin için önemli olsa da sorumluluklarınız ve iş planlarınız buna izin vermeyebilir. Böyle olduğunda hemen isyan etmemeli, çalışmadığınız veya zorlandığınız anlarınızı düşünmelisiniz. Anlık para çıkışları olabilir.