Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün genel olarak duygularımızı abartmaya meyilli olabiliriz. Satürnden alacağımız ters açılarla gün içerisinde yetersizliklerimiz ve duygusal sorunlarımız oluşabilir. Olayları büyütmemeye özen gösterelim. Akşam saat 16:34 te ay burç değiştirecek ve boğa burcuna geçecek. Birkaç gün boyunca maddi güvencemizle ilgilenmeye başlayabiliriz. Öğleden sonra önemli kararlardan kaçınmamız gerekecek.

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızla ilgili konularda duygusal anlamda zorlanmalarınız olabilir. Suçluluk duygusu, yetersizlik hissi gibi duygularınız aktif olacak. Kendinize kıymaktansa aşka kıymayı tercih edenlerden olmamaya çalışın. Kendi istekleriniz ve beklentileriniz önem kazanmaya başlayacak.

Boğa Burcu: Bugün, iş alanınızda bir takım zorlanmalar veya sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çünkü duygusal olarak alıngan ve geçmişe yönelik davranışlar sergileyebilirsiniz veya canınız sorumluluklarınızı yerine getirmek istemeyebilir. Geri planda durmak isteyeceksiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınız ve arkadaş ortamlarınız aktif olmaya başlıyor. Belki de sosyal ortamlara yada arkadaşlarınıza ayıracağınız vakit  yüzünden aşk hayatınızda pişmanlıklar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İsteklerinizi tam olarak netleştirmeniz gerekecek.

Yengeç Burcu: Kariyerinizde ve iş hayatınızda ön plana geçmek ve kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz. Hiçbir şey yapmasanız bile, kalabalık ortamlarda, toplum içinde olmak ve gereken sorumlulukları almak kendinizi iyi hissettirtecek. Bütün bunlar olurken aile hayatınızda çıkmazlar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün daha sosyal, kendi ideallerinize ve yapacaklarınıza yönelik bir gün yaşayabilirsiniz.Tanımadığınız insanlara karşı sorumluluk hissiyle hareket edeceksiniz. Kafanız zihinsel konularla meşgul olacak yalnız, gün içinde kendinizi bir çok konuda yetersiz bulabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para harcamalarınız öne çıkmaya başlayacak. Banka, kredi, faiz veya vergi ödemeleriniz gündeme gelebilir. Ortaya çıkan bir ödeme veya harcama bütçenizi sarsabilir veya siz bu harcamanın suçluluğunu yaşayabilirsiniz. Parayı elinizde tutmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanlarınız aktif olacak. Sevdiğiniz insanla bir araya gelseniz bile duygusal anlamda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde, hayati sorumlulukların sizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün ağırlıklı olarak iş ve hizmet alanlarınıza yöneleceksiniz. Çalışmıyorsanız bile, evinizde yapmanız gerekenler vaktinizi alabilir. Yapamadığınız veya tamamlayamadığınız işler için kendinizi suçlamaktan vazgeçin ve sağlığınıza gereken özeni göstermeye çalışın.

Yay Burcu: Aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor, kendinizde eğlenceli yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz,  yalnız aşk hayatınıza bu kadar önem vermeniz, ilginizi bu alana kaydırmanız, arkadaşlarınıza verdiğiniz sözler açısından sizi zorlayacak.

Oğlak Burcu: Evinizle veya ailenizle ilgili konular ön planda çünkü işinizdeki yoğunluklar ailenizi aksatıyormuş hissine kapılmanıza neden olabilir. Biraz daha kendinize vakit ayırmalı, olayları dışarıdan gözlemlemeyi tercih etmelisiniz, doğruya ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün ağırlıklı olarak iletişiminiz artacak ve  yakın çevre konularınız aktif olmaya başlayacak. Verdiğiniz sözler varsa tutamamaktan kaynaklı olarak sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Kafanızda yapmanız gerekenler üzerinizde baskı yaratabilir. Olayları hafife almayı deneyin.

Balık Burcu: Bugün hayatınızda maddi konular veya sahip olduklarınız önem kazanıyor.  Kendinize ayıracağınız bir bütçe gün içinde suçluluk duymanıza neden olabilir. Hala maddi konularda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz ve her an her şey olabilir hissiniz yüksek.