Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün duygusal olarak kendimizi rahat, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Yapacaklarımız için harekete geçmek ve başladığımız işi tamamlamak gün içinde etkili olacak. Bugünün olumlu ve rahat etkilerinden yararlanmalı, bize keyif verecek ve tatmin sağlayacak alanlara yönelmeliyiz. Görüşmelerimizi ve konuşmalarımızı bugüne denk getirelim.

Koç Burcu: Bugün ağırlıklı olarak somut ve elle tutulur olaylar peşinden koşacaksınız.Ya da ödemeleriniz, banka işleri veya bütçe planlamaları ön plana geçebilir. Siz başkaları için para harcamaktansa, artık biraz da sizin için harcamalar yapılsın istiyor olacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün kendi hayatınız ve istekleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyeceksiniz. Kendinize ayıracağınız zaman yüzünden özel hayatınızda bencil görünebilirsiniz. Ama sizinde zaman zaman nefes almaya ve farklı konular üzerine yoğunlaşmaya ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: Bugün geri planda kalan yapınızla, duygularınızı ve gerçek düşüncelerinizi iş ortamlarınızda saklamayı tercih edebilirsiniz. Yaşadığınız olayları gözlemleyeceğiniz ve bu gözlemlerden sonuçlar çıkaracağınız bir gün içindesiniz. Enerjinizi yükseltmek için sakinliğe ihtiyacınız olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber hareket etmek, sevdiğiniz kişiyle arkadaş organizasyonlarına katılmak veya kalabalık ortamlarda bir araya gelmek ön planda olacak. Ortaklı işleriniz varsa, bugün çevrenizden faydalanmasını bileceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün daha huzurlu, dingin bir ruh hali içerisindesiniz. Evinizde sakin bir akşam geçirmek yerine duygularınız sizi daha aktif bir gece yaşamanıza sürükleyebilir. İş ortamlarınızda gerekli istikrarı kolay sağlayacağınızdan, gözler yaptıklarınızın üzerinde olacak.

Başak Burcu: Bugün değişik, farklı ortamlarda, manzaralı yerlerde kendinizi huzurlu, dingin ve rahat hissedebilirsiniz. Her şeye eğlenceli gözlerle bakmak öne çıkacak. Sizin eğlence anlayışınız bile oturaklı ve elle tutulur bir takım şeylere bağlı. Yakın çevrenizle zaman zaman anlaşmazlıklarınız olabilir.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınız ve yaşadıklarınıza dair konularda oldukça ketum davranabilirsiniz. Başkaları için bir şeyler yaptıkça veya onlara bir şeyler aldıkça mutlu oluyorsunuz. Para hesabınızı iyi yaptıktan sonra harcamaktan korkmayın. Aile değerleriniz bu aralar çok yüksek .

Akrep Burcu: Bugün özel yaşantınızda önemsenmek ve karşı cins tarafından  güzel bir şekilde ağırlanmak isteyebilirsiniz. Kendinize olan düşkünlüğünüz, kendinizi ikili ilişkilerinizde serbest bırakamamanıza neden oluyor. Yine de bu eksikliği, iletişiminizle çözmesini iyi bileceksiniz.

Yay Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda rahat, biraz tembel ve ağır etkiler altında olabilirsiniz. Para kazanma arzunuz bugün sizi bir çok konuda harekete geçirecek. Yalnız bu aralar biraz daha sosyal olmayı denemeli, en ufak olayda kendinizi kapatmamalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün aşk hayatınızda karşı taraftan duygusal olarak somut davranış ve hareketler görmek isteyeceksiniz. Sizin isteklerinize göre hareket edildiğini görmek sizi mutlu edebilir. Sadece bugün sosyal ortamlar ve özel hayatınız arasındaki dengeyi sağlamak konusunda beceriksiz olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün ev ve aile yaşantınızda dinlenmek, kafanızı toplamak ve belki de hiçbir şey yapmamak ihtiyacında olabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş hayatınızda zorlansanız bile diğer insanlar bunu farketmeyecek. Kafanız bu aralar ilginç bir şekilde çalışıyor.

Balık Burcu: Bugün yakın çevrenizde iletişime dayalı konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla konuşmalarınız hızlanacak ve planlar yapacaksınız. Bir sürü konuya odaklı olsanız bile önce gözünüzün önünde olanlardan başlamanız gerekiyor.