Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ay yengeç etkisiyle başlıyoruz. Genel olarak istediklerimizi yapacağımız ve özel hayatımıza, aile hayatımıza odaklanacağımız bir hafta yaşayabiliriz. Çarşamba günü yay burcunda gerileyen merkür düzelmeye başlayacak. Birkaç haftadır sorun yaşadığımız iletişimimizde bu tarih sonrası düzelmeler söz konusu olacak. Pazar günü ise, özel hayatımıza esktra dikkat etmemiz gerekecek. İlişkilerimizde bozuşmalar, ayrılıklar ve zorlanmalar söz konusu olabilir.

Koç Burcu: Haftaya ailevi konular daha fazla ön planda olarak başlıyorsunuz.  Aile ortamlarınızda sevdiklerinize karşı anaç ve şefkatli duygularla yaklaşabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal iniş çıkışlar biraz ağzınızın tadını bozabilir ama siz yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Boğa Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Yakın çevrenize karşı bugün yerine getirmek istediğiniz sözleri pek tutamayabilirsiniz. Bu da üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Aşk hayatınızda mücadele etmek yerine  olayları akışa bırakmak gayet olumlu olacak.

İkizler Burcu: Parasal konular ve bütçe hesaplamalarınız ön planda olarak haftaya giriş yapacaksınız. Bu hafta parasal konularda kendinizi güvene almak ihtiyacındasınız. Ortaklı işleriniz veya özel hayatınız için önemli kararlar verebilirsiniz. Aile ortamlarınızdan destek göreceksiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya önemli işleriniz için harekete geçerek başlayabilirsiniz. Ya da tamamen işinizin dışında kendi kişisel isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle kısa vadeli planlarınız olacak. Özel hayatınızdaki tatsızlıkları kafanızda çok büyütmeyin.

Aslan Burcu: Haftaya biraz geri planda durarak ve isteksiz başlıyorsunuz . Önemli işleriniz veya görüşmeleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Üzerinizde biraz üşengeçlik olacak. Parasal konularda yapacaklarınız üzerinde düşüneceğiniz bir gün olabilir.

Başak Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızla bir araya gelerek programlar yaparak başlayabilirsiniz. Bu aralar kendinizi yapacaklarınız açısından fazla enerjik hissediyorsunuz. Bu kadar aktif olmanın sonucunda aradığınız huzuru evinizde bulacaksınız.

Terazi Burcu: Haftaya göz önünde olacağınız ortamlarda, iş alanlarınız fazlasıyla ön planda olarak başlıyorsunuz. Aile hayatınıza dair yapmanız gerekenleri bugün ihmal edebilirsiniz. Bu da üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Bu hafta işlerinizi yapmak için isteğiniz yüksek olacak.

Akrep Burcu: Haftaya eğitim, seyahat, ticaret alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ya da uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler olabilir. Başkalarına harcayacağınız emek, yakın çevrenizde anlaşmazlıklara neden olabilir. Parasal konuları gözden geçirin.

Yay Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Hayatınıza yön verdiğiniz ve bir sürü değişim yaşadığınız bu dönem, parasal konulara odaklanmak ve bu alanda kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz. İş alanlarınız bu aralar olumlu etkileniyor.

Oğlak Burcu: Haftaya ortaklı işleriniz veya ilişki alanlarınız ön planda olarak başlayacaksınız. Bu hafta ilginiz daha fazla özel hayatınızda olabilir. Kendinize vakit ayırmak isteğiniz, sevdiğiniz insana ayıracağınız vakit ve emeğin önüne geçebilir. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Kova Burcu: Haftaya iş, hizmet ve sağlık alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı şefkatli ve anlayışlı yanlarınız ön planda olabilir. Tutkularınızı devreye sokarak, iş alanlarınızda bu hafta istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Balık Burcu: Haftaya aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz veya sanatsal işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Hayata bakış açınız rahat, içten ve sıcak olacak. Özel hayatınızda bazı şeyleri yoluna koymuş olmanız, en çok sizi sevindiriyor. İşlerinizden biraz uzaklaşmayı denemelisiniz.