Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya olgun ve tecrübeli insanlardan destek alarak başlayabiliriz. Bu hafta genel olarak ölçülü ve dengeli hareket etmek önem kazanacak. Salı günü, yardımsever  yönlerimiz ortaya çıkabilir. Çarşamba günü venüs kova burcuna geçecek. İlişkilerimizde özgür, soğuk ve iletişimci yanlarımızı parlatacak. Çarşamba günü güneş oğlak burcuna geçecek. Kimliğimizde ciddi, sabırlı ve pratik yanlarımızı  ortaya koyabiliriz. Yine bugün sabırsızlık etkisine karşı hazırlıklı olalım. 24 aralıkta oğlak burcunda bir yeniay oluşacak. Başlangıçlarımızı bu tarih sonrası yapmaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Haftaya özel hayatınızın detaylarıyla başlayacaksınız. Seyahate dayalı işlerinizde veya ortaklaşa işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket etmek önemli olabilir. Yabancı çevrelerden, iş alanlarınıza dair güzel destekleriniz olacak.

Boğa Burcu: Haftaya iş konularınız göz önünde olarak başlıyorsunuz. Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz  size soluk aldırmayabilir. İş hayatınızdaki sorumlulukların, ortaklaşa para alanlarınıza olumlu yansıması söz konusu olabilir. Parasal uğraşılarınız devam ediyor.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Dengeli ve uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insandan hayatınıza dair önemli konularda destekleriniz olacak. Tavsiyelere kulak verin.

Yengeç Burcu: Bugünü ev hayatınıza ve aile ortamlarınıza yönelik geçirebilirsiniz. İş alanlarınıza dair önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiyeler alabilirsiniz. Başkalarına kulak vermeniz bir çok konuda işinize yarayacak.

Aslan Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız veya yakın çevre konularınız göz önünde olarak başlayacaksınız. Harcamalarınız konusunda bu aralar biraz dikkatli adımlar atmalısınız. Eğlenceli yönlerinizi, iş alanlarınıza kanalize edebilir, hayattan alacağınız keyfi yükseltebilirsiniz.

Başak Burcu: Eviniz, aileniz ve bütçe konuları bu hafta sizin için önemli olacak. Parasal konularda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Bu alanlarda aile büyüklerinizden destek ve yardım alabilirsiniz. Fikir paylaşımlarınız gün içerisinde  sizi rahatlatabilir.

Terazi Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Fikir yoğunluklarınız bu sıralar fazla olduğundan, birden fazla iş alanına yayılmış durumdasınız. Yakın çevrenizdeki insanlardan destek ve fayda sağlayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için koşturmalarınızı azaltın.

Akrep Burcu: Bugün gereksiz işler peşine düşebilir, esas yapmanız gereken işleriniz dışında bir çok konuyu halledebilirsiniz. Kararsızlık size göre değil ama parasal konularda kararsız kalmanız mümkün. Kazanımlarınızı iyi bir yatırıma dönüştürmek için uğraşabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Bu hafta tamamen kişisel işteklerinize ve yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Toplum önü enerjinizi, biraz da özel hayatınıza kaydırmaya çalışın. Şansınız yüksek olacak.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki sorumluluklarınızla haftaya başlıyorsunuz. Şu sıralar omzunuzda ağır bir yük varmış gibi hissediyorsunuz. Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda. Dedikodular gündemde.

Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve daha farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Size keyif veren, huzur veren yerlerde bulunacaksınız.  Grupsal işlerinizde şans sizden yana olacak. Bir çok insandan beklediğiniz desteği alacaksınız. Gelecek planlarınız devreye girmeye başlıyor.

Balık Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak başlıyorsunuz. Bugün iş alanlarınızda parasal işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekle, iş hayatınızda odaklanmanız gereken noktalara rahat ulaşabilirsiniz. Dengeli yapınızı koruyun.