Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ay oğlak etkisiyle başlıyoruz. İş alanlarımız aktif olacak ve satürnden aldığımız etkiyle gün içinde güvensizlikler ortaya çıkabilir. Salı günü 5 aydır gerileyen jüpiter düzelmeye başlayacak. Şansımızın arttığına ve düzeldiğine tanık olabiliriz.Perşembe günü, güçlü ve etkili yanlarımız istediğimiz kararları almamızda bize yardımcı olacak. Cumartesi ve Pazar günleri sinirli ve sabırsız davranışlar sergileyebiliriz. Bağ ağrıları, migren gibi sorunlar ortaya çıkabilir.

Koç Burcu:  Haftaya göz önünde ve iş bilir bir şekilde başlayacaksınız. Aşırı iyimserliğinizi, abartı duygunuzu kontrol etmeye çalışmalısınız. İş ortamlarınızda beklenmedik bir etkiyle karşılaştığınızda, mantıklı, soğukkanlı  ve değişime açık bir şekilde davranmaya özen gösterin.

Boğa Burcu: Haftaya iş alanlarınızda ve bulunacağınız ortamlarda biraz güvensiz ama bir o kadar da sorumluluk alarak başlayabilirsiniz. Kendinizi yabancı ve sizi az tanıyan insanlara karşı gösterme isteğiniz yoğun olacak. Uzak yolculuk planlarınız  gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Haftaya, ortaklaşa gelir ve giderler alanlarınızla başlayacaksınız. Banka ödemeleri, para ve hesap kitap işleri vaktinizi alabilir. Yeni harcamalar için kendinize fon yaratmayı düşünebilirsiniz , taksitli bir şeyler alacaksınız çok aceleye getirmemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa işleriniz ve karşı tarafa dayalı alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Özellikle seyahat, medya ve ticarete dayalı işlerinizde üzerinizde garip bir iyimserlik hissedebilir, bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. İş alanlarınızda kendinize özgü tarzınızı ortaya koyacaksınız.

Aslan Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Bu alandaki mücadele ve uğraşılarınız bu hafta yoğun olacak. Sağlığınızla ilgili konularda bu hafta biraz kendinize dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevre iletişiminiz bazı konularda sizi franleyebilir.

Başak Burcu: Haftaya oldukça eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedecek, çocuklarınız varsa onların konularına daha fazla önem vereceksiniz. Özel hayatınızdaki en ufak değişimlerden bu aralar fazlasıyla etkileniyorsunuz.

Terazi Burcu: Haftaya aile ve ev hayatınızın konularıyla giriş yapacaksınız. Evinizle ilgili daha önceden başlayan tamirat, tadilat, dekorasyon gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. İş hayatınızdaki iyimser etkiler evinize olumlu yansıyor ama kişisel kararlarınız ailenize olumlu yansımayabilir.

Akrep Burcu: Haftaya iletişimi yüksek etkilerle merhaba diyeceksiniz. Güçlü ve yoğun duygularınız iletişime ve ulaşıma dayalı konularda istediklerinizi gerçekleştirmenize neden olabilir. Yalnız, satış, pazarlama, reklama dayalı işlerinizde anlaşmalarınızda  yetersizlikler görülebilir.

Yay Burcu: Bugün parasal konularınız ön planda olacak. Hafta başı bu alandaki ödeme, alacak, verecek işlerinizi halletmek isteyeceksiniz. İş alanlarınızdaki zorlanmalarınız bu birkaç gün içinde daha rahat etkileşimler almaya başlayacak. Arkadaş ilişkilerinize dikkat.

Oğlak Burcu: Bugün, oldukça etkili bir şekilde haftaya başlayabilirsiniz. Kendinizi planlı, programlı ve enerjik hissedecek, hizmet hayatınızdaki işlerinizden çok, kendi özel isteklerinize yoğunlaşacaksınız. İletişime dayalı konularda abartmamaya özen gösterin ve değişimlere kendinizi kapatmayın.

Kova Burcu: Bugün, geçmiş konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Bir çok etkiye aynı anda maruz kalabilir ve duygularınızı etrafınızdakilere belli etmeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacaklarınız ve geleceğinize dair konuşmalarınız artacak. Para hesabınızı iyi yapmaya çalışın.

Balık Burcu: Haftaya kendi ortamlarınızda, sosyal çevrenizde kendinize olan güveniniz düşük olabilir. Ama siz yine de sorumluluklar üstlenmekten kaçınmayacak, bu içsel güvensizliğinizi saklamasını becereceksiniz. Ayrıntıları gözden kaçırmazsanız planlarınız aynen düşündüğünüz gibi işleyecek.