Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın geceye kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda iletişim gücünüz etkili olacak yalnız bir tek konuya sağlanıp kalmamaya özen göstermeli, sorunlarınıza daha etkili yöntemlerle yaklaşmalısınız. İş anlaşmaları ve ortaklı işleriniz için harika görüşmeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz.  

Boğa Burcu: İş alanlarınızda veya seyahate dayalı işlerinizde güçlü ve etkili bir iletişiminiz olabilir. Özellikle bugün, ortaklaşa para konuşmalarınız için kalıcı sonuçlar elde edeceğiniz bir gün olacak. Kendi değerinizin bilmeden hareket etmemeye çalışın.

İkizler Burcu: Bugün, özel hayatınızda olumlu etkileşimler altında olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle beraber aşk hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayabilirsiniz. Kişisel beklenti ve istekleriniz gün içinde öne çıkabilir. Bencil olmamaya özen gösterin.

Yengeç Burcu: Bugün, hayata biraz isteksiz yaklaşmanız mümkün. Önemli görüşmelerinizi haftabaşına bırakmak en iyisi olabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler için harekete geçebilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmeden sağlam adımlarla ilerlemeye çalışın.

Aslan Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar, katılacağınız davetler vaktinizi alabilir. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınıza eğlenceli bir biçimde yaklaşacak ve iş bitirici, dürüst tavırlarınızla çevrenize yardımcı olacaksınız. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Bugün, işinizdeki yoğunluklar nedeniyle başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayabilir. İşi olmayanlar veya bir işle uğraşmayanlar, bolca gezecek ve kalabalık ortamlarda vakitlerini harcayacaklar. Ev hayatınızda parasal sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeye meyilli olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün,  uzak ortam ve yerler daha fazla ilginizi çekebilir. Yeni yerlerde bulunmak ve insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, kazançlı çıkacaksınız. Keyifli haberler alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız devrede olabilir. Özellikle, parasal konularda güzel anlaşmalar yapabilir, uzun soluklu işler içerisine girebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden birkaç teklifle karşılaşabilirsiniz. Evinize ve ailenize karşı sevgidolu olacaksınız.

Yay Burcu: İkili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık konuları  vaktinizi alabilir., Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza ve kararlarınıza dair olumlu etkileşimler alacaksınız. Önemli bir işe başlamak ve atılımda bulunmak için güzel bir gün. Yakın çevre iletişiminiz sizi mutlu edebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, bol çalışacak, hizmet verecek ve iş alanlarınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Parasal konularda beklediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı iş ortamlarında dile getirebilir ve kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Kova Burcu: Aşka vakit ayırmak isteyecek ve hayatı daha keyifli yanlarından algılayacaksınız. Bugün,  arkadaşlarınızla, grupsal çalışmalarınız varsa sorumluluklarınız artacak ama siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kendinize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Balık Burcu: Ev ve aile hayatınız ve bu alanlarınızın detayları bugünde ön planda olacak. Evinize her zamankinden daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Bugün  iş alanlarınızda, ortaklı işlerinizde ciddi ve güzel anlaşmalar gündeme gelebilir.