Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya sabah saatlerinde yengeç burcunda oluşan bir dolunayla başlıyoruz. Özel hayatımızda bu bir kaçgün hassaslıklar yaşayabiliriz. Bu pazartesi, sinirli ve anlayışsız davranmamaya özellikle dikkat etmeliyiz. Perşembe günü, kalıcı ve uzun soluklu anlaşmalar için harekete geçebiliriz. Cuma günü göküyüzü bir hayli hareketli olacak. Oldukça keyifli ve bir çok işi rahatlıkla halledeceğimiz bir gün olabilir. Cumartesi günü venüs balık burcuna geçerek, ilişkilerimizde duygusal, kararsız ve hassas yanlarımızı ortaya çıkarabilir. Pazar günü, bir çok açıdan kendimizi şanslı hissedeceğiz.

Koç Burcu: Haftaya ev, aile hayatınızda oluşan dolunayla başlıyorsunuz. İş ve kariyer alanlarınızda oluşan yoğunluklar, bu dolunay, aile hayatınızda bazı hassas olayları hayatınıza taşıyabilir. Hayatınızdaki değişimlere karşı sabırsız ve anlayışsız olmamaya gayret etmelisiniz.

Boğa Burcu: Haftaya yakın çevre alanlarınızda oluşan bir dolunayla başlangıç yapacaksınız. Seyahat, eğitim alanlarınızın yoğunluğu, yakın çevrenizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. İki taraf arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik olaylara karşı esnekliği elden bırakmayın.

İkizler Burcu: Haftaya parasal konularda oluşan dolunayla merhaba diyeceksiniz. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olduğunuz bu dönem, kendi parasal alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Hesabınızı iyi yapmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Kalabalık ortamlarda  esnekliği elden bırakmayın.

Yengeç Burcu: Haftaya kişisel alanlarınızda oluşan bir dolunayla giriş yapacaksınız. Özel hayatınızın aktifliği ve başkalarına göre almanız gereken kararlar bu dolunay, kişisel hayatınızda sizi zorlayabilir. Kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda sinirli ve agresif olmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Haftaya kadersel alanınızda oluşan dolunayla giriş yapacaksınız. Bugün iş alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı olayların nedenlerini öğrenebilir ve şaşırabilirsiniz. İş ortamlarınızda ve dış mekanlarda sabırsız ve toleranssız olmamaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün sosyal çevre ve ortamlarınızda oluşan dolunay, arkadaşlarınızla oluşan bir takım sorunları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınıza ayırmanız gereken vaktinizi sosyal çevrenize ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda toleranssız olmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda oluşan dolunayla giriş yapacaksınız. Evinize ve ailenize karşı yoğun olan uğraşılarınız işiniz nedeniyle, engellenebilir veya bu alanlarda çeşitli hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla veya aile büyüklerinizle  çatışmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu: Haftaya uzak akrabalar, seyahatler ve eğitim alanlarınızda yaşanacak bir dolunayla giriş yapıyorsunuz.  Ortaya çıkacak bir iş seyahati veya eğitim konusu, yakın çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutmamanıza neden olabilir. İletişim halinde olacaklarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın.

Yay Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarında oluşan dolunayla merhaba diyeceksiniz. Kendi para kaynaklarınıza ve gelirlerinize odaklanmanız gerekirken ortaya çıkacak bir ortaklaşa para ödemesi sizi zor durumda bırakabilir. Para dengesini iyi tutturmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Haftaya özel hayatınızda oluşan bir dolunayla başlangıçla yapacaksınız. Kişisel hayatınıza göre almanız gerekenler kararlar, bu dolunay en çok özel hayatınızdaki insanı etkileyebilir. Aile ortamlarınızdaki tutumlarınıza dikkat etmeli, oluşan olaylar karşısında esnek ve anlayışlı davranmalısınız.

Kova Burcu: Bu doluna sizi en çok iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda etkileyecek. İş hayatınızda meydana gelecek olaylar, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir veya sağlığınız yüzünden işinize gereken özeni gösteremeyebilirsiniz. İletişimde beklenmeyene açık olmalısınız.

Balık Burcu: Haftaya aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda oluşan dolunayla giriş yapacaksınız. Sosyal çevre ortamlarınızın yoğunluğu, kendi özel hayatınıza vakit ayıramamanıza ve bu alanlarda bir takım sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Parasal konularda daha esnek olmaya çalışın.