Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 15:28’e kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.

Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.

Koç Burcu: Bugün, bir çok açıdan faal olacağınız ve istediğiniz bir çok şeyi gerçekleştireceğiniz veya sonuçlarını alacağınız bir gün olabilir. Özellikle sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarınızda sevdiğiniz insanla uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz .

Boğa Burcu: İş alanlarınızda kalıcı ve güzel işlere imza atabilirsiniz. Yine bugüne denk gelen bir anlaşmanız varsa uzun soluklu olabilir. Yalnız kendinizi bir çok konuda feda etme etkisine karşı uyanık olun. Seyahat ve eğitim alanlarınızda da önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Bugün, yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Yine aşk hayatınızda almanız gereken sorumluluklara ciddi ve geleceğe yönelik gözlerle bakabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında  güçlü ve etkili hareket edebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda kalıcı ve güzel adımlar atılabilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla ortaklaşa işlerde bulunabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanızı tek bir konuya takmamaya özen gösterin ve kafanızı ilişkiniz konusunda çözüme yönelik çalıştırın.

Aslan Burcu: Bugün, işinize yönelik maddi konularda harekete geçebilir, hırslı ve yapıcı yanlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. İş, hizmet alanlarınızda güçlü ve etkili iletişiminizi ortaya koyacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi iyi hissedecek ve çabuk hareket etmek isteğiyle dolu olacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı düşüncelerinizle etkileyebilirsiniz yine de tek bir düşünceye takılıp kalmamaya ve kafanızda bazı şeyleri saplantı haline getirmemeye çalışın.

Terazi Burcu: Bugün, ailenizle vakit geçirmek ve bir arada olmayı önemseyebilirsiniz. Özellikle önemli konuşmalar bugüne denk gelebilir. Aşk hayatınızda güzel ve planlı hareket edebilir, sevdiğiniz insanla uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. Evinizle veya ailenizle ilgili konularda alacağınız kararlar uzun soluklu ve kalıcı etkiler altında olabilir. İletişime dayalı konularda düşüncelerinizle yakın çevrenizdekileri etkilemeniz çok kolay görünüyor.

Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda, maddi konularda kendinizi ortaya koyabilir ve mücadelelerinizi daha çok para kazanmak için arttırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, geleceğiniz adına kalıcı ve güzel adımlar atabilirsiniz. Parasal konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Hayatınıza ve geleceğinize yönelik konularda rahat harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızda maddi konularda kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kişisel konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak, çevrenizdeki insanları düşüncelerinizle rahatlıkla etkileyebilirsiniz.

Kova Burcu: Yapılması gerekenler adına hareket geçmek ve biraz kımıldamak isteğiyle dolu olacaksınız. Geçmiş dönem konuşmalar hızlanabilir, arkanızdan konuşanların arttığına şahit olabilirsiniz. Bulunacağınız yerlerde, başka insanların desteğini rahat alacaksınız. Gelecek planlarınız için harika bir gün.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarda harekete geçmeniz gereken konular için gereken gücü ve isteği kendinizde bulacaksınız. Sosyal çevrenizde etkili konuşmalarınız insanların dikkatini rahatlıkla çekecek. Bir tek konuya takılıp kalmamaya özen gösterin.